reklama
ivka76
Fanka BB :)
U mnie też cisza, która mi się zresztą baaaaardzo podoba ;D
A mnie szlag trafia i ide w tym tygodniu do gina. Równo co 2 tygodnie mam @. Trwa góra 3 dni i jest to tylko plamienie ale jest. Jestem na cerazette ale nie wiem czy to może tak wyglądac. Zgodze sie że nie wiadomo kiedy na tych prochach @ wystąpi ale nie co 2 tygodnie. wrrrrrrrrrrrrrr
maga_86
mama jagódki ciągutki
ja zarejstrowałam się na 25 wrześna zrobię cytologię i poproszę o zapisanie innych niż cezarki tabletek anty......w październiku muszę niestety odstawić jagunię od cyca i kupno cholernie drogich cezarków po prostu mi się nie kalkuluje...
o rany ja też miałam zrobić cytologię (ale tak jakoś zawsze nie po drodze) a we wrześniu wizyta u gin więc będę musiała wreszcie zrobić.
A czy zastanawiałyście się nad spiralą?? Ja ostatnio o tym myślę, cholernie droga ale na długo i w rozliczeniu taniej jak pigułki. Może któraś rozmawiała z gin na ten temat lub coś więcej o spirali wie???
A czy zastanawiałyście się nad spiralą?? Ja ostatnio o tym myślę, cholernie droga ale na długo i w rozliczeniu taniej jak pigułki. Może któraś rozmawiała z gin na ten temat lub coś więcej o spirali wie???
M
mamaoli
Gość
no i ja jakoś odwlekam wizytę :
bede sie musiała umówic w koncu
bede sie musiała umówic w koncu
K
KingaP
Gość
je wiem o spirali tyle, że nie dopuszcza do zagnieżdzenia zapłodnionego jajeczka.... Jak dla mnie okrutna wizja
reklama
a ja wiem tyle, że mam w rodzinie dwoje dzieci, które zostały poczęte przy tej metodzie antykoncepcji tzn właściwie jej braku, bo w obu wypadkach spirale zaginęły w akcji czyli poprostu niepostrzeżenie wypadły...........i dobrze , bo dzieciaki cudne ;D
Podziel się: