reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u ginekologa.

u mnie na razie @ cisza, ale muszę przyznać że bardzo dobrze mi z tym :) przyzwyczaiłam się byż bez ojojojjjo nie wiem czy chcę się odzwyczajać ;) tym bardziej że ja zawsze umierałam z bólu podczas miesiączki.

reklama
A mnie szlag trafia i ide w tym tygodniu do gina. Równo co 2 tygodnie mam @. Trwa góra 3 dni i jest to tylko plamienie ale jest. Jestem na cerazette ale nie wiem czy to może tak wyglądac. Zgodze sie że nie wiadomo kiedy na tych prochach @ wystąpi ale nie co 2 tygodnie. wrrrrrrrrrrrrrr

Za każdym razem, jak przeglądam ten wątek to mi się przypomina, że miałam się zapisać na wizytę, żeby zrobić cytologię i ciągle zapominam ::) @ brak - to już 14 miesięcy, oj jak dobrze ;D ;D ;D

ja zarejstrowałam się na 25 wrześna zrobię cytologię i poproszę o zapisanie innych niż cezarki tabletek anty......w październiku muszę niestety odstawić jagunię od cyca i kupno cholernie drogich cezarków po prostu mi się nie kalkuluje...

o rany ja też miałam zrobić cytologię (ale tak jakoś zawsze nie po drodze) a we wrześniu wizyta u gin więc będę musiała wreszcie zrobić.
A czy zastanawiałyście się nad spiralą?? Ja ostatnio o tym myślę, cholernie droga ale na długo i w rozliczeniu taniej jak pigułki. Może któraś rozmawiała z gin na ten temat lub coś więcej o spirali wie???

reklama
a ja wiem tyle, że mam w rodzinie dwoje dzieci, które zostały poczęte przy tej metodzie antykoncepcji tzn właściwie jej braku, bo w obu wypadkach spirale zaginęły w akcji czyli poprostu niepostrzeżenie wypadły...........i dobrze , bo dzieciaki cudne ;D

Do góry