reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po wizycie u ginekologa.

AgulaP ma racje...chociaz w moim przypadku....dowiedziałam sie ze straciłam ciaze na badaniu kontrolnym(przez prawie 4 tyg chodziłam z obumarłym dzieckiem nie wiedzac o tym...wciaz miałam objawy ciazy)....dlatego teraz zawsze przed wizyta przezywam koszmar...dzisiaj tez....musze powiedziec gin. ze ostatnio dosc czesto puszcza mi sie krew z nosa,poce sie strasznie w nocy i kicham.....moze jestem przeziebiona i osłabiona.....zobaczymy....

reklama
Agula, jak to dobrze, że wszystko się skończyło pozytywnie i że dalej jesteś z nami!!! Dbaj o siebie i o maluszka :)

Kati, powiedz mi, proszę, czy przy tych zaparciach towarzyszył ci tez ból w podbrzuszu? Bo mnie od wczoraj dosyć mocno boli w samym dole brzucha i mam brzuch taki twardy i jakby ściśnięty...

pomogę ci :) monia
img68898kh.jpg

Pytia, czasem boli mnie podbrzusze ale razcej rzadko. Moje jelita chyba wcale nie dzialaja bo nawet lekarstwa mi nie pomagaja. Borykam sie z tym nieprzyjemnym problemem juz dobrych kilka lat ale teraz to poprostu zalamka. A brzuch rzeczywiecie robi sie twardy.

reklama
Do góry