reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
dydek sama ciekawa jestem jak to sie sprawdzi u mnie.....mocz wskazuje na dziewczynke- metny, tetno na chlopca, chec do slodkiego na dziewczynke, wyglad brzucha na chlopca.....
Rybko ja za toxo...musialam placic kolezanka farmaceutka powiedziala mi ze do 2005 roku jeszcze bylo dofinansowanie a teraz nie ma...no ale skoro Ty nie placilas to cos tu nie gra , ale juz nie wnikam...wazne ze wyniki dobre :-)
Rybko ja za toxo...musialam placic kolezanka farmaceutka powiedziala mi ze do 2005 roku jeszcze bylo dofinansowanie a teraz nie ma...no ale skoro Ty nie placilas to cos tu nie gra , ale juz nie wnikam...wazne ze wyniki dobre :-)
Myfa - tak na moje oko to będzie chłopiec ale zobaczymy. Może jakieś zakłady przyjmiemy - trochę hazardu nie zaszkodzi
Ja toxo miałąm jakoś tak w wakacje coś koło tego i normalnie ze skierowaniem za free ale masz racje, że dobrze że wyniki ok.
Co do tych badń o których pisałam, to znalzłam taniej ;D ;D pod Warszawą w Piasecznie i to duużo taniej:
- CMV (IgG IgM) za 54 zł a nie 100 lub 70 zł bo różnie chcą,
- Bilirubina 6 zł,
- ALAT 6 zł,
- ASPAT 6 zł,
- TSH 18 zł,
- FT4 22 zł,
- Hbs Ant. 19 zł.
Ale przeszperałam pół netu ;D
Ja toxo miałąm jakoś tak w wakacje coś koło tego i normalnie ze skierowaniem za free ale masz racje, że dobrze że wyniki ok.
Co do tych badń o których pisałam, to znalzłam taniej ;D ;D pod Warszawą w Piasecznie i to duużo taniej:
- CMV (IgG IgM) za 54 zł a nie 100 lub 70 zł bo różnie chcą,
- Bilirubina 6 zł,
- ALAT 6 zł,
- ASPAT 6 zł,
- TSH 18 zł,
- FT4 22 zł,
- Hbs Ant. 19 zł.
Ale przeszperałam pół netu ;D
Mi to włosy dęba stanęły - a już chyba jednym z droższych jest centrum Damiana : : nie polecam drogo, że chocho. A i w W-wie w prywatnych klinikach porónywalne ceny z Damianem - boshe jak tak można przebicie na niektórych prawie 2 krotne a czasem 3 krotne :-[ :-[
dytek
Fanka BB :)
Wczoraj byłam u gina, mam dalej brać leki- co najmniej do 28tyg. Pozwolił na powrót do pracy, ale baaaardzo ostrożnie i jakby cos siędziało to mam wracać na zwolnienie. A za tydzień idę na usg szyjki- zobaczymy co się z nią dzieje, mam nadzieję, że nie będzie tak źle.
Na www.noworodek.pl wg kalkulatora mi wyszło że sznasę na chłopiec/dziewczynaka mam 50/50.
Natomiast na stronie (cos z kulą), którą kiedys podała niejaka "Amaretat" w wątku Ciekawe stronki (ale widzę że juz jej listów w ogóle nie ma) wyszło mi raz chłopiec, raz dziewczynka. Tylko, że nie jestem pewna czy dobra dane podawałam. Czy któras z Was robiła tę zabawę. I jakie dane tam podawałyście (miałam problem w rozszyfrowaniu z angielskiego o co dokładnie chodzi). A może pamiętacie tę stronkę?
Na www.noworodek.pl wg kalkulatora mi wyszło że sznasę na chłopiec/dziewczynaka mam 50/50.
Natomiast na stronie (cos z kulą), którą kiedys podała niejaka "Amaretat" w wątku Ciekawe stronki (ale widzę że juz jej listów w ogóle nie ma) wyszło mi raz chłopiec, raz dziewczynka. Tylko, że nie jestem pewna czy dobra dane podawałam. Czy któras z Was robiła tę zabawę. I jakie dane tam podawałyście (miałam problem w rozszyfrowaniu z angielskiego o co dokładnie chodzi). A może pamiętacie tę stronkę?
dynia
papla maniakalna
Zrobiłam sobie test w kalkulatorze ze strony noworodek i wyszło mi na 55% chłopiec, na USG w 19 tygodniu nie było wyraźnych przymiotów żadnej z płci, więc w dalszym ciągu na dwoje babka wróżyła. I chyba dopiero po 30 tygodniu, na USG, jeśli małe zechce to się ujawni. Ale jeśli będzie przekorne jak mamusia to do końca się będzie tajniaczyć.
reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
odebralam wyniki i myslalam ze spadne z krzesla.....hemoglobina jak z przed ciazy prawie 13,5 a bylo 11,7....mysle ze wplyw na to mial magnez....martwi mnie tylko cukier zrobilam sobie z rana i wyszlo 60 a min to 70 ... pocieszam sie tym ze w ciazy skoki cukru to normalka dlatego w glowie sie kreci albo mdlosci sa co prawda ja tych objawow nie mam...fakt ze teraz spalam cukier za dwoje :-)
Podziel się: