reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

ja tez winogronka non stop....hmmm wiecie co ale beada "jaja" jak ja bede miala dziewczynke wtedy sie potwierdzi ze winogronka na coreczke :-)

reklama
Moja mama mówi,że jak ma sie apetyt na słodkie to będzie dziewczynka,jak na kwaśne to chłopak.Ja jem jedno i drugie.Uwielbiam ogóreczki kiszone i kapuste.

Myfa,to rzeczywiście cud,brakuje mi słów. Szkoda tylko ,ze lekarze w 21 wieku nie potrafili tego wykryć i ogromne szczęście ,że wszystko dobrze sie skończyło.

wiecie co obejrzalam przed chwilka wiadomosci  na tvnie makabra lekarz znany zreszta dr. Debski powiedzial ze kobieta nie musi miec znieczulenia podczas porodu...on bardziej boi sie dentysty.......wkurzylam sie niesamowicie...w Polsce kto nie ma kasy na znieczulenie poprostu musi cierpiec makabra......ech.....gdyby facet rodzil cos przez swoje pracie moze inaczej by mowil....
a co do Anglikow z tego co kojarze chyba u nas na forum jest jakas dziewczyna ktora jest w Angliii i malo ze z usg nici to jeszcze nie przejmuja sie niczym....

hahahahha :) ;D :laugh: ojej, no cóż ja na jego miejscu też bardziej bałabym się dentysty :) jak facet może się w ogóle wypowiadać na ten temat?
Wiecie co, oczywiście że bardzo dużo zależy od nastawienia psychicznego, przypuszczam że i ja jak się dobrze nastawię psychicznie to nie potrzebuję znieczulenia u dentysty :) Notowano również chodzenie po rozżażonych węglach bez uszkodzeń, ale czy to oznacza że nie mozna się boleśnie w ten sposób oparzyć??? No nie mogę... ::) ::) ::)

Myfa tez to oglądałam i razem z mezem sie wkurzyliśmy ze jakiś doktorek sie wypowiada na temat
którego nigdy nie doświadczy bo co innego byc przy porodzie a co innego rodzic i jak mozna porównywac wizyte u dentysty
z porodem BOSHE co za pacan niech każdy podejmuje decyzje za siebie a nie za kobietę!!
Mąż pytał czy ja bede chciała znieczulenie wiec mu mowie że teraz siedząc na kanapie przy obiadku powiem że nie
ale co bedzie za kilka miesiecy na sali porodowej nie wiem i chciałabym moc podjąc taką decyzję !!

reklama
Dziewczyny - spokojnie ja rodziełam bez znieczulenia i nie było az tak źle. Nie moge poweidzieć że nie bolało, ale to do wytrzymania. Ale wybór BEZPLATNY powinien byc bo nie każda stac na 600 zł za znieczulenie.
No ale głowa do góry, bedzie dobrze

Do góry