reklama
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
ja ma teraz przerwage na slodkie hmmm moja kolezanka jadla podczas ciazy tyle slodyczy ze szok....i chlopczyka ma :-)
przeczytajcie to prawdziwy cud http://wiadomosci.onet.pl/1158583,16,item.html
przeczytajcie to prawdziwy cud http://wiadomosci.onet.pl/1158583,16,item.html
Myfa80
mama Hubcia i Wojtusia
wiecie co obejrzalam przed chwilka wiadomosci na tvnie makabra lekarz znany zreszta dr. Debski powiedzial ze kobieta nie musi miec znieczulenia podczas porodu...on bardziej boi sie dentysty.......wkurzylam sie niesamowicie...w Polsce kto nie ma kasy na znieczulenie poprostu musi cierpiec makabra......ech.....gdyby facet rodzil cos przez swoje pracie moze inaczej by mowil....
a co do Anglikow z tego co kojarze chyba u nas na forum jest jakas dziewczyna ktora jest w Angliii i malo ze z usg nici to jeszcze nie przejmuja sie niczym....
a co do Anglikow z tego co kojarze chyba u nas na forum jest jakas dziewczyna ktora jest w Angliii i malo ze z usg nici to jeszcze nie przejmuja sie niczym....
I
Izzabela
Gość
Ja jem jabłuszka na kilogramy, nawet po dwa kg dziennie
hahahahha ;D :laugh: ojej, no cóż ja na jego miejscu też bardziej bałabym się dentysty jak facet może się w ogóle wypowiadać na ten temat?
Wiecie co, oczywiście że bardzo dużo zależy od nastawienia psychicznego, przypuszczam że i ja jak się dobrze nastawię psychicznie to nie potrzebuję znieczulenia u dentysty Notowano również chodzenie po rozżażonych węglach bez uszkodzeń, ale czy to oznacza że nie mozna się boleśnie w ten sposób oparzyć??? No nie mogę... : : :
Wiecie co, oczywiście że bardzo dużo zależy od nastawienia psychicznego, przypuszczam że i ja jak się dobrze nastawię psychicznie to nie potrzebuję znieczulenia u dentysty Notowano również chodzenie po rozżażonych węglach bez uszkodzeń, ale czy to oznacza że nie mozna się boleśnie w ten sposób oparzyć??? No nie mogę... : : :
Myfa tez to oglądałam i razem z mezem sie wkurzyliśmy ze jakiś doktorek sie wypowiada na temat
którego nigdy nie doświadczy bo co innego byc przy porodzie a co innego rodzic i jak mozna porównywac wizyte u dentysty
z porodem BOSHE co za pacan niech każdy podejmuje decyzje za siebie a nie za kobietę!!
Mąż pytał czy ja bede chciała znieczulenie wiec mu mowie że teraz siedząc na kanapie przy obiadku powiem że nie
ale co bedzie za kilka miesiecy na sali porodowej nie wiem i chciałabym moc podjąc taką decyzję !!
którego nigdy nie doświadczy bo co innego byc przy porodzie a co innego rodzic i jak mozna porównywac wizyte u dentysty
z porodem BOSHE co za pacan niech każdy podejmuje decyzje za siebie a nie za kobietę!!
Mąż pytał czy ja bede chciała znieczulenie wiec mu mowie że teraz siedząc na kanapie przy obiadku powiem że nie
ale co bedzie za kilka miesiecy na sali porodowej nie wiem i chciałabym moc podjąc taką decyzję !!
reklama
karola7
Fanka BB :)
Dziewczyny - spokojnie ja rodziełam bez znieczulenia i nie było az tak źle. Nie moge poweidzieć że nie bolało, ale to do wytrzymania. Ale wybór BEZPLATNY powinien byc bo nie każda stac na 600 zł za znieczulenie.
No ale głowa do góry, bedzie dobrze
No ale głowa do góry, bedzie dobrze
Podziel się: