reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Tetka1 za godzinke mam wizyte u gina wiec zdam relacje co mi powiedzial.... a badania na tarczyce nie robi sie chyba ze ktos mial z nia problemy przed ciaza tak mi powiedziala lekarka, ja zrobilam na wlasna reke badanko na hormony tarczycy ale tylko to tsh jakos tak :-) jak by mialo cos byc zle to to juz wykaze :-)

pozdrowionka

reklama
właśnie wróciłam od swojego gina i na moj kaszel, chrypke, zatkany nos
przypisal mi Sinupret - lek mozna kupic bez recepty jeden z nielicznych gdzie
na ulotce jest napisane ze kobiety w ciazy i karmiace moga go
stosowac.....nawet dlugotrwale....
dawkowanie 3 razy po 1 tabletce
poza tym tantum verde jeszcze moga brac

słyszałam serduszko mojego maluszka :-) za miesiac, tak jak przypuszczalam zrobi mi usg i pewnie dowiem sie czy to on czy ona....jak ja wytrzymam ten miesiac....dzisiaj mialam cisnienie 135/95 do tej pory mialam zawsze niskie albo idealne 120/80.....nie wiem skat ten wzrost ? jakie Wy macie? zdarza sie takie wysokie...??
aa i potwierdzil ze od dwoch tygodni to maluszka czuje tak dobrze w brzuszku :)
pozdrowionka

Czołem Tetka!

Chciałam powiedzieć, ze mi gin zalecił TSH,FT3 i FT4 - ale na samym poczatku pokazłam mu wyniki biopsji i USG tarczycy.

Karolla i Aśka - ja też byłam WCZORAJ u fryzjera :) hi,hi - kto jeszcze?

Cześć Dziewczyny ja byłam dzisiaj u mojej lekarki pierwszego kontaktu .Dała mi skierowanie na badania(morfologie cukier,grupe krwi ,toksoplazmoze,VDRL,WR.Powiedziała ,że to dziwne ,że będąc w 17tyg ciąży nie robiłam żadnych badań.Jutro będą wyniki (mam nadzieje,że wszystkie będą w normie.)

Myfa co do ciśnienia to może być tak, że akurat sie troszke zmęczyłaś i cisnienie chwilowo skoczylo, no albo poddenerwowanie wizytą. Pamiętam jak kiedys w samym środku zimy poszłam do gina w martensach, zdjęłam buciki do ważenia i pani zmierzyla mi cisnienie i tez było ogromne - pierwszy raz w życiu. Tylko nie wzięła pod uwagę, że trszkę mnie zmęczylo zdejmowanie takich buciorów - nic dziwnego przy takim wilekim brzuszku jak wtedy.

Więc sie nie przejmuj - będzie dobrze

masz racje Karola7

dziewczyny dzisiaj zauwazylam 3 male kropki na wkladce o zabarwieiu jasnego rózu czy to moga byc te krwinki ktore w moczu mi osttanio wykryto? (dostalam antybiotyk na infekcje bo jakies bakterie jeszcze sie znalazly)

Myfa może to być równiez od współżycia - tzn. otarcia ;) szyjki macicy. Jeśli się nie powtórzy to uważam, że to nic poważnego ale obserwuj się.

reklama
no to odpada bo moj na poligonie....ale narazie nic wiecej nie widac wiec sie pocieszam ze ok...jest

Do góry