reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina.

Asia, witaj w klubie wspolnego robienia kupek :-) My tez dociskamy nozki i wtedy sa pierdy 9pierdy leca tez same bez tego) a po posmyraniu po pupce- kupka :-)

reklama
U nas kupa zawsze rano i musze małemu odpiąć pampersa i uwolnić nóżki ze śpiochów - wtedy macha nogami non stop i za chwilkę mam piękną wielką kupkę ;D Ale za nic w pampersa - musze mu go odpiąć i rozłozyć ;D

Mam pytanie o śluz.Poporodowe to raczej nie jest, chociaż letko żółtawe jakby ale za to ciągnie sie......ooooooooooooo.....jak porządny płodny sluz.Norma?

Wczoraj bylam u gina,macica obkurczona,jajniki jeszcze nie pracuja ;)
zdecydowalam sie jednak na zastrzyk anty depo-provera,czy ktoras z Was go stosowala?????
niestety calkiem dobrze nie jest :mad:,gin dopatrzyl sie stanu zapalnego i nadrzerki.
narazie zapisal mi tylko sterovag,bo karmie piersia,moze sie cholerstwo wchlonie :(

Wstyd się przyznać, ale po porodzie jeszcze nie byłam u gina. Mojego gina a to nie było, a to odwoływał wizytę, i tak zleciały 2 m-ce. A na koniec poprostu przestał przyjmować w tej przychodni :(. Ale zapisałam się do innego na sobotę, może wreszcie pójdę na te kontrolę.

reklama
Do góry