reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

reklama
Witam wszystkie mamusie i ciesze się, że maluszki zdrowo rosną.
Ja miałam wizytę w zeszłym tygodniu i synuś ważył 2500 gram!! Zresztą w ogóle jest duży ponieważ w wymiarze główki i brzuszka jest dwa tygodnie różnicy ale ponoć wszystko nadal w normie. Termin mi przypada na 20 lutego i przyznam, że bardziej chciałabym urodzić przed terminem niż po. Ale i tak wszystko zależy od naszych kochanych dzieciaczków, kiedy zdecydują się na narodziny ;D
Następna wizyta 19 stycznia - teraz lekarz chce mnie juz widzieć co dwa tygodnie. Trochę to uciążliwe (szczególnie finansowo) ale co się nie robi dla swojego dziecka ::)

:) ja wczoraj bylam na wizycie i moja ninia wazy 2500 g i jest wszystko ok! bardzo sie ciesze bo przy mojej cukrzycy to troche sie martwilam zwlaszcza ze cukier czasami jest za wysoki, a ja nic nie tyje tylko stoje z waga w miejscu.
moja gin zyczy i zebym urodzila troszke wczesniej niz 19 i ja tez bym tak chciala... :) ::)

no widzę że teraz to już każda z nas chce jak najszybciej dzidzię mieć przy sobie ... a na początku ciaży
każda cieszyła sie z kolejnego tygodnia ciaży ;)

No tak, a jak już maluszki będą z nami to bedziemy tęsknić za brzuszkami i przespanymi (chociaż teraz to wydają nam się nie przespane ;)) nockami. :D
Ale ja tez już chcę dzidzię u siebie (no może jeszcze ze 2 -3 tygodnie)

No właśnie jak tu wyspać sie na zapas kiedy teraz noce są do bani :(
f025.gif

Boże, ja bym tak chciała, zeby Malutki przestał brzdąkać mi na cewce moczowej. Ból staje sie nie do zniesienia. Mimo, że brzuszek osiadł, nie czuje parcia na pęcherz, rano za to paluszki jak baloniki, ale cewka boli strasznie. A mój mały breakdancer kręci motylki na główce. Auuuuu.... :(

reklama
my bylismy dzisiaj w szpitalu ogladac sale porodowa ale troche nam do niego daleko a jak tak sie na powaznie zacznie to nie bedzie czasu na wyprawy przez cale miasto wiec chyba nic z tego szpitala nie bedzie mimo , ze fajny

Do góry