reklama
blond
mama dwoch urwiskow
magduska gratuluje dorodnej corci a teraz co zakupy na dobre
Madzia_S
Matka Polka
Jestem po wizycie. Psia kostka. Sesja poprawkowa mnie nie ominie . Płec sie potwierdziła - chiński kalendarz lunarny jest do luftu. JAJA JAK BERETY - sama widziałam. Synuś wcale nie jest taki duży- 2620g. Tętno -idealne. Rozwarcie - na duuuży palec : Szyjka-mięciutka. Głowka WSTAWIONA do kanału rodnego :. Na luty nie mam co nawet liczyć. Pani doktor moja kochana powiedziała, że w tym tygodniu to raczej nie urodzę, ale na przyszły "to ona mi nie daje patentu". Do końca stycznia spokojniutko ma byc daaawno po wszystkim. I powiedziała żebym juz trochę odpoczęła. No to sprawdzę, czy wszystko spakowałam chyba...
Aha. Wyniki podskoczyły. Są b. dobre. Hemoglobinka nareszcie w normie. Trudno, żeby nie była jak przytyłam 15 kg(!!!). Hopla.
Aha. Wyniki podskoczyły. Są b. dobre. Hemoglobinka nareszcie w normie. Trudno, żeby nie była jak przytyłam 15 kg(!!!). Hopla.
Madzia no to pięknie że jednak synuś mówiłam że te wróżby sa do luftu
i wcale nie jest taki mały, ty do dużych kobitek też nie należysz wiec się ciesz ze
nie bedziesz miec olbrzymka ! Rozwarcie na palec oznacza że szyjka rozszerzona
na grubość jednego palucha yes??? Pytam bo te rozwarcia mnie jakos przerażają
i wcale nie jest taki mały, ty do dużych kobitek też nie należysz wiec się ciesz ze
nie bedziesz miec olbrzymka ! Rozwarcie na palec oznacza że szyjka rozszerzona
na grubość jednego palucha yes??? Pytam bo te rozwarcia mnie jakos przerażają
Kachna321bum
Fanka BB :)
No to ię cieszę, że u Magduśki wsio ok, no a Madzi to zazdroszczę że już niedługo synka przytuli
A tego rozwarcia też sobie jakoś nie wyobrażam, ale mam je na półtora palca, ale szyjka sztywna i zamknięta.
A tego rozwarcia też sobie jakoś nie wyobrażam, ale mam je na półtora palca, ale szyjka sztywna i zamknięta.
Madzia_S
Matka Polka
Karolla- na początku (tzn gdzieś w 26 tyg.) Miałam rozwarcie 0,5 cm, potem na opuszeka palca, potem na palec, a teraz na kciuk. Oznacza to, że szyjka się otwiera . Mięciutka była od prawie samego początku. Taką już podobno mam. I ma to mieć dobry wpływ na długośc porodu. Głowki już się nie da odepchnąc do góry, jak dwa tygodnie temu. I niedługo zobaczę swojego bobaska . Ciekawe czy przed, czy po egzaminie z ekonometrii? Czy może w trakcie...
reklama
Madzia_S
Matka Polka
Brzmi tak samo jak wygląda :laugh:. Byłam na jednym wykładzie i stwierdziłam, że nie mogę sie tak obciążać umysłowo w ciąży . Ekonometria to połaczenie ekonomii i statystyki. Statystykę uwielbiałam wprost. Wykładowca chciał, żebym z niej broniła pracę, ale ja już podatki miałam na oku. A studiuję Finanse i Zarządzanie, specjalność - podatki ;D. I hopla - w sobotę egzamin z prawa dewizowego i ewidencji podatkowych, za tydzień- zarządzanie ryzykiem, ekonometria, filozofia i chyba systemy bankowe w UE ;D ;D ;D. NIE DAM RADY ;D.,Ale będe za to miała synka, a potem spóbuję w poprawkowej.
Podziel się: