reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

Ja narzekam na ból pleców ale to bardziej z tego lenistwa 24h w łóżku koszmar. Jak wstaję to to zaraz brzuch twardy jak kamień. I miałam już chodzić ale się wstrzymuję chcę urodzić w terminie. Termin 13 stycznia przeraził mnie każdy tydzień to jakieś 200-300g tłuszczyku dla małej.

reklama
Myfa strasznie Ci współczuję z tym drętwieniem rąk. Miałam tak przy I ciąży- makabra szczególnie nocą. Podobno jest to efekt uciskania nerwu w nadgarstku, kiedy puchną ręce. I podobno pomaga opaska na nadgarstek.

Myfa łacze sie z Tobą,niestety u mnie nawet herbatka nie pomaga :( ręce nie dość , ze opuchniete rano to do tego bolą stawy dłoni.... plecy i żebra to u mnie też standard....o rany jak to dopsze, ze to jeszcze TYLKO kilka tygodni...

Karola widzisz martwiłaś się cc a tu córcia pięknie się obróciła superowo ;) ;D
Dziewczynki fajnie sie czyta te nasze posty związane z ciążowymi dolegliwosciami ;)
jakby to było forum .... piękne po 60 tce ;D ;) no ale niestety teraz czujemy wszystkie
dolegliwości ciąży .... Myfcia z dretwienia to ja mam mega mocne w nocy i przez całą
rękę chodzą mi "mrówki" brrrr

Misia_q dzisiaj w nocy mi sie śniłas ;) siedziałyśmy sobie i gadałyśmy oczywiście o ciąży ;D

Karolla no proszę :) BB juz nawet w snach nam nie daje spokoju ;)

mnie strasznie ostatnio pobolewa brzuszek, może nie jak na miesiączkę, ale tak ciągnąco i tak jakbym miała ciężarek w spojeniu łonowym... muszę wytrzymać jeszcze do pon i ginka mnie zbada czy wsjo ok.

Odebrałam dzisiaj wyniki i proszę proszę :D -> hemoglobina podskoczyła w ciągu tych 3 tyg z 10,5 na 11,3. Nadal jest to nisko, ale zawsze lepiej niż było :D

od razu mi lepiej jak poczytalam ze nie tylko ja mam takie dolegliwosci.....a z tym forum po 60 tce - dawno sie tak nie usmialam :-)

hi, hi, ja wczoraj jak z tesciowa sie krztalysmy, to raz jedna, raz druga sobie jeknela, gdyby ktos to z zewnatrz ogladal to by sie pewnie niezle usmial. ;D, nie mowiac pozniej o wchodzeniu do niej na 5 pietro, wyscig zolwi ;D

A ja dzisiaj idę na wizytkę do gina hurra ale sie cieszę mam tyle pytań że chyba zamęczę kobiete ;)
Jak bede po to dam wam znać co i jak ..... :D :laugh:

reklama
a ja już jestem po :)
wszystko pozamykane, będę rodzić w terminie, mąż był ze mną, obejrzał USG (opis w "relacje po usg"), mam złe wyniki moczu więc muszę powtórzyć...
Gin powiedziała że niech mnie mąż najlepiej ogoli przed porodem, niech mnie niepotrzebnie nie "skrobają" w szpitalu tępymi żyletkami :D

Do góry