reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

A myślałam że to tylko ja jestem taka niezdarna :) Nie dość żę jedzenie na ubraniu, to jeszcze obowiązkowo pasta do zębów!

Rozmawiałam kilka dni temu ze znajomym ginekologiem, on coś zażartował, ja nie załapałam i poskarżyłam się że ciężko mi się myśli ostatnio... On pokiwał głową ze zrozumieniem i mówi: lekki obrzęk mózgu, tak zwana demencja ciążowa.
No to się dowiedziałam :)

reklama
Tia... wczoraj usilowalam sobie kupic nowe buty. zrezygnowalam po zmierzeniu jednej pary. Tak sie zasapalam i zadyszalam, ze mialam dosc ;-) A przeciez ja mam raczej brzuszek z tych mniejszych. Zastanawiam sie, jak Wy sobie dajecie rade z takimi wiekszymi....
Ale moze to sapanie u mnie to dlatego, ze mam paskudny kaszel od kilku dni, a od wczoraj jeszcze katar. Mam przez to wrazenie, jakbym miala o polowe mniejsze pluca ;-(
A jak wanka-wstanka (czy jak kto woli jak kaczka) chodze tylko na obcasach :p (a zdarza mi sie jeszcze czasami).
Remeny, ja chyba tez mam taka demencje ;-) Zachowuje sie ostatnio troche irracjonalnie i ... jak niedorozwoj ;-) Mam nadzieje, ze ta czesc rozumku, ktora gdzies sie ulotnila, przeszla na mala ;-)

Kira, a ja mam nadzieję że odzyskam straconą część, bo jak tak dalej pójdzie to po trzeciej ciąży dzieci będą miały mamę - roślinę... ;)

No ladnie, Remeny :-)
Ja tez mam nadzieje, ze odzyskam,a to przejecie przez mala to tylko na czas ciazy, a potem da sobie rade bez zabierania mamusi ;-)
Mnie na razie "roslinkowosc" nie grozi, ale z Mensy na stowe mnie wywala ;-)
(Gdyby czytali moje wypociny na bb, juz dawno by to zrobili ;-) )

Karolla, generalnie to ja wskakuje tylko do samochodu i z samochodu ;-) Wiec tego chodzenia to za duzo nie ma ;-)
Ale ja jakas dziwna jestem i zawsze mi na obcasach wygodniej bylo. Teraz nie moge sie zdecydowac, co wole... ;-)

a ja też teraz chodzę w kozaczkach na cieniutkim obcasie - szpileczce ;) nie jest wysoki, ma 4 cm :p chyba, że gdzieś w teren się wybieram to wtedy zakładam na płaskim :)

Wiecie co a ja przez to że leżę w tym lóżku to nawet butów nie kupilam sobie na zimę a te z zeszlego to 10 cm chuda szpilka i 9 troche grubszy obcas a tu w poniedzialek do ginki nie dość że nic przez miesiąc nie przytylam to jeszcze na obcasach hymmm pewnie mnie opiórka

reklama
Kachna, a gdzieś Ty była jak Cię tu nie było? Już myślałam, że gdzieś wyjechałaś na wieś i Cię śniegiem zasypało :laugh: :laugh: :laugh: a odkopiesz się po wiosennych roztopach z Jasiem pod pachą :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry