reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina.

A teraz troszkę posmutkuję. Byłam dziś na wizycie. Szyjka mi się skraca :-( nie mogę chodzić po sklepach bubububu. Na szczęście rozwarcia żadnego nie ma, mało chodzić dużo leżeć :-(

reklama
Magduś ja Ci już mówiłam leż i nic nie rób żadnego chodzenia mi po Ikeii zrozumiano? ;D
Ja jutro bede w ciągu dnia po mału ubierac choinkę jak nie dam rady to zostawie meżowi
ale mam nadzieję ze Olcia nie bedzie mamie przeszkadzac ;)

Magduska odpoczywaj i niczym sie nie martw,bedzie dobrze
ja zauwazylam ,że brzuch mi sie obniżył,skurcze coraz czestsze i silniejsze
na szczescie nieregularne
nie wiem czy bobas zmienił pozycje czy moze niedługo urodze....
ale to jeszcze przeciez za wczesnie

Dziewczynki proszę wypoczywać, bo po to właśnie są święta!
Wytrzymajcie jeszcze troszkę z wszelkimi bólami i swędami, tak przynajmniej do nowego roku ;)
W święta ma się zdarzyć tylko jedno, Boże Narodzenie, a nie cała rzesza narodzeń Waszych kruszynek :)

Hmm wydaje mi sie że każda z nas ma teraz jakies objawy przepowiadające poród i tak chyba nam
już zostanie do końca, trzeba sie przemeczyć a potem bedziemy sie cieszyć z maluchów ;)

To już chyba taki czas, że będzie cos po troszku bolała. Ja w środę tak się źle czułam, tzn. miałam bardzo często skurcze z parciem na pęcherz, że troszkę się przestraszyłam. Na drugi dzień nic nie robiłam, leżałam, a jak już coś to bardzo oszczędnie i na szczęście trochę przeszło. Ale za to zmobilizowało mnie i siebie do szpitala mam prawie spakowaną. Natomiast Paulinka musi zaczekać aż dziadki w Wigilię przywiozą dla niej rzeczy. ;D

Jestem po wizycie u pani doktor. Boże mój zostanę styczniówką, i to wcale nie tą z końca miesiąca...
paczcakrwka5fo.gif

reklama
Do góry