reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

fela -ja magnez łykam :( problemy z arytmią miewałam wcześniej - stwierdzono że mam takie .... damskie nerwowe serduszko. Kiedyś jednak zdarzało się to dość rzadko a teraz częściej i dość silnie. Najprawdopodobniej to wynika z ucisku na serce bo mały ma cały czas główkę pod moim serduchem. Serducho w ciąży powiększa się, Szymonek też i ... powstaje konflikt :-)

postaram się wytrwać z Wami do lipca ale i tak.. termin mam obecnie na 28 czerwca :-) więc... jak wyjdzie ciut wcześniej to ... będę czerwcówką...chlip chlip :-(

reklama
Witajcie lipcóweczki;) Wczoraj bylam u mojej gin i troche odetchnęłam z ulgą. Mikołaj rosnie prawidłowo przez ostatni miesiąc przytył 500g. Teraz wazy 1300. Bałam się żeby za mało nie przybrał bo przy mojej cukrzycy straszyli mnie insulina w takim przypadku.

Witam się i tu:-)
Ja po środowej wizycie u ginki zadowolona, wg lekarskiej wagi na plusie 6 kg, Jasiu potwierdzony w 100% waży 1300g :-)

reklama
Do góry