reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

dosia24 robaczek25 fela76 fiiletowa stopi96 Asia Jan86 Iwon 3004:):):) Dziewczyny dziekuje za słowa otuchy:)Magduska gratuluje tez udanej wizyty. Odkąd młody obrócil sie główką do dołu daje mi nieżle popalić po żebrach, ciekawa jestem jak jest u Was?

reklama
VIEV - powiem Ci szczerze, ze ja do tej pory nie wiem co to znaczy kopniaki w zebra hehe Ja tylko znam doskonale kopniaki w moje krocze:-D:-D A na wysokosci pepka czuje tylko jak tak przeplywa i wierci sie na prawo i lewo. Tez jestem ciekawa jak to jest dostac kopnaika pod zeberko :-):-)

To ja Wam powiem że to cudowne uczucie. :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Mój Mały na ostatnim usg główkę miał w okolicy mojego prawego biodra a nóżki gdzieś pod samym sedruchem. I tez w lewą stronę dostaje najczęściej. :tak:

ja niestety tez nie wiem co to jest kopniak w żebro, nie wiem czy to dobrze czy źle;-)

był czas że mały mnie kopał tak nisko że myślałam że zaraz nogę wystawi na zewnątrz:-p teraz tylko rozpycha się po bokach ewentualnie na środku brzucha, ogólnie jest bardzo delikatny, pewnie po tatusiu;-)

Witam sie po wizycie kochane lipcóweczki.
na szczescie szyjka "wyglada przyzwoicie"- jak to stwierdzil lekarz, takze odetchnelam z ulga. serduszko ladnie bije. nadal mam brac duphaston jeden raz dziennie, magnez i do tego zelazo
( ascofer) na zwiekszone wydzieliny znow lactowaginal. usg mi nie zrobil choc, poszedl mi na reke i kazal przyjsc we wtorek po zwolnienie i powiedzial ze od razu zrobi usg. i mam nadzieje ze w koncu dowiem sie jaki to lokator siedzi w brzuchu.

DOSIU - a ja juz myslalam, ze w koncu dzis nam napiszesz kogo nosisz w brzuszku!! Oj Ty biedulko cos masz pecha, obys sie juz we wtorek dowiedziala:tak::tak:

Dosiu gratuluje udanej wizyty :-) napewno we wtorek dowiemy sie kto tam u Ciebie mieszka :-)
Co do kopniaczkow pod zeberka to powiem tyle ała :-D pare razy mój Tomuś podskoczył sobie i pokopał po zebrkach, az mnie zgielo w pół ;-)

reklama
to tylko mi corcia chce wyjsc nogami odrazu bo jeszcze sie nie obrocila co mnie troche zmartwilo, no ale mysle ze jeszcze troszke czasu ma

Do góry