reklama
VIEV - powiem Ci szczerze, ze ja do tej pory nie wiem co to znaczy kopniaki w zebra hehe Ja tylko znam doskonale kopniaki w moje krocze A na wysokosci pepka czuje tylko jak tak przeplywa i wierci sie na prawo i lewo. Tez jestem ciekawa jak to jest dostac kopnaika pod zeberko :-):-)
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
ja niestety tez nie wiem co to jest kopniak w żebro, nie wiem czy to dobrze czy źle;-)
był czas że mały mnie kopał tak nisko że myślałam że zaraz nogę wystawi na zewnątrz teraz tylko rozpycha się po bokach ewentualnie na środku brzucha, ogólnie jest bardzo delikatny, pewnie po tatusiu;-)
był czas że mały mnie kopał tak nisko że myślałam że zaraz nogę wystawi na zewnątrz teraz tylko rozpycha się po bokach ewentualnie na środku brzucha, ogólnie jest bardzo delikatny, pewnie po tatusiu;-)
dosia24
Lipcowe mamy'09
Witam sie po wizycie kochane lipcóweczki.
na szczescie szyjka "wyglada przyzwoicie"- jak to stwierdzil lekarz, takze odetchnelam z ulga. serduszko ladnie bije. nadal mam brac duphaston jeden raz dziennie, magnez i do tego zelazo
( ascofer) na zwiekszone wydzieliny znow lactowaginal. usg mi nie zrobil choc, poszedl mi na reke i kazal przyjsc we wtorek po zwolnienie i powiedzial ze od razu zrobi usg. i mam nadzieje ze w koncu dowiem sie jaki to lokator siedzi w brzuchu.
na szczescie szyjka "wyglada przyzwoicie"- jak to stwierdzil lekarz, takze odetchnelam z ulga. serduszko ladnie bije. nadal mam brac duphaston jeden raz dziennie, magnez i do tego zelazo
( ascofer) na zwiekszone wydzieliny znow lactowaginal. usg mi nie zrobil choc, poszedl mi na reke i kazal przyjsc we wtorek po zwolnienie i powiedzial ze od razu zrobi usg. i mam nadzieje ze w koncu dowiem sie jaki to lokator siedzi w brzuchu.
reklama
nikolleczka
Lipcowe mamy'09
to tylko mi corcia chce wyjsc nogami odrazu bo jeszcze sie nie obrocila co mnie troche zmartwilo, no ale mysle ze jeszcze troszke czasu ma