reklama
no więc zasięgnęłam języka u fachowca a propos łożyska i oto co mi powiedział: łożysko w ciąży migruje i do jego położenia w I i II trymestrze nie przykłada się aż takiej wagi, bo istotne jest jego położenie w III trymestrze; co do zasady łożysko migruje w górę, ale zdarzają sie przypadki że przesuwa się do pozycji łożyska przodującego - ma to zazwyczaj miejsce jeżeli łożysko połozone na jednej z ścian jest nisko; jeżeli chodzi o położenie na tylnej lub przedniej ścianie to oba sa prawidłowe i zarówno z przedniej jak i z tylnej ściany, jeżeli jest nisko, może zrobić się przodujące łożysko.
więc dziewczeta nie zamartwiać się bo co będzie to będzie, a jak wynika z powższego obecne polozenie łożyska może ulec zmianie in plus lub in minus, ale naprawdę nie mamy na to wpływu i grunt to być pod opieką lekarza
więc dziewczeta nie zamartwiać się bo co będzie to będzie, a jak wynika z powższego obecne polozenie łożyska może ulec zmianie in plus lub in minus, ale naprawdę nie mamy na to wpływu i grunt to być pod opieką lekarza
Witam kobietki:-)
Ja po dzisiejszej wizycie.... I co nam wyszło??!!
MAMY CHŁOPCA:-):-):-):-):-):-)
Rośnie, zdrowo się ma . Waży ponad 400g. Bez nóżek 15 cm. Z nóżkami dobre 20 cm:-)
Termin znowu się przesunął o dzień tak więc wychodzi z usg już na 6 lipca.
AsiaJan Twoje proroctwa się sprawdziły;-);-);-);-)
Rośnie, zdrowo się ma . Waży ponad 400g. Bez nóżek 15 cm. Z nóżkami dobre 20 cm:-)
Termin znowu się przesunął o dzień tak więc wychodzi z usg już na 6 lipca.
AsiaJan Twoje proroctwa się sprawdziły;-);-);-);-)
Ostatnia edycja:
Witam kobietki:-)
gratulacje !!!
reklama
Mama Helenki
i Aniki :D
Gratulacje