Kasiurek1983
Fanka BB :)
Hej
Ja dzisiaj miałam usg i badanie. I na usg wyszło że dziewczynka, a miesiąc temu był jeszcze chłopczyk Więc teraz sama już nie wiem. I na dodatek mam łożysko położone z przodu i nisko. Mam nadzieję, że jak za miesiąc pójdę na wizytę to podniesie się wyżej. Już się naczytałam o przodującym łożysku aż mi się gorąco zrobiło. Czy któraś z was też tak ma? Poza tym wszystkie wyniki w normie.
Ja tak mam !!! mam łożysko na przedniej scianie, co nie oznacza ze przodujące, choc to mi stwierdzono w 13 tygodniu ciązy.Też mam nadzieję że to łożysko się przesunie. Lekarka mówiła, że w ponad 90 % się przesuwa, zobaczymy ale stres juz jest. Jak byłam z pierwszą córką w ciąży to jakoś nie miałam takich zmartwień, przynajmniej nie przypominam sobie. Do końca chodziłam, nie musiałam leżeć, mam nadzieję, że teraz będzie podobnie. Ciekawe tylko czy na kolejnym usg dziecko nie zmieni płci to, że ma być córka lekarka wpisała mi nawet w kartę ciąży.
Lezec nie musze, bynajmniej gin mi nie kazał, jutro ide na wizyte kontrolna i zoabczymy co dalej bedzie.
Mam pytanie do Ciebie, czujesz ruchy dziecka bo ja jeszcze nie a to juz początek 19 tygodnia i zaczynam sie martwic !