reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Stopi my tu jesteśmy jak dupy od srania, żeby być i pomagać jak się da (moje osobiste podejście). Co by Ci było po koleżankach, które by Cię dołowały. W życiu TWARDZIOCHEM TRZA BYĆ NIE MIĘCIOCHEM.

reklama
Stopi na Twoim miejscu tez zrobiłabym wszystko żeby mieć cesarkę, zdrowie dzidziusia jest najważniejsze!!! mam nadzieję, że nawet lekarze z publicznej słuzby zdrowia dojda do tego w Waszym przypadku;-)

IWON UWAGA.......... LECI..... No już poleciało. Ja od początku ciąży nie biorę pod uwagę, że coś może być nie tak? Jak usłyszałam od kogoś, że jak matka płaczę albo się smuci to dzidziuś w brzusiu śsie kciuk. I jak mam jakieś złe myśli w głowie to od razu myślę o Hani, że ona też. I wtedy wkręcam sobie, że nie po to dawaliśmy jej życie, żeby od początku ją smucić. Szczęśliwa mama to tez szczęśliwa dzidzia. Także laseczki wyrzucamy złe myśli... wdech....wydech...wdech ....wydech....

Ciekawa jestem co u mnie będzie.... bo ja 173, M. bardzo podobnie.... Z tym, że ja się urodziłam długa i ciężka, bo ponad 4000g.:szok: A Mąłżon jakiś taki malutki.:-D:-D

Stopi - moze to glupie co napisze ale jesli wiesz juz, gdzie bedziesz rodzic, to moze warto prywatnie chodzic do lekarza, ktory przyjmuje w tym szpitalu a najlepiej do samego ordynatora - wtedy bedziesz miala porod jaki chcesz i jaki bedzie najlepszy dla Twojej Lenki i dla Ciebie. Tak nie powinno byc ale wciaz tak jest...

reklama
AsiaJan86 – jestes genialna!!! :-D:-D:-D

matylda1405 – to co piszesz wcale nie jest glupie, ale niestety prawdziwe!! Własnie ta drogą zaczełam kroczyc i liczę, że to będzie najzdrowsze rozwiązanie .:-)
kasiakom – dzięks :-)tak też uczynie
iwon3004 , matylda1405 Wysokie dziewczynki ;-) - dołączam się do Was.Miałam równo 62cm jak się urodziłam i rosłam bardzo szybko, no i wysoka jestem J . Wiec ubranka dla Lenki tez kupuje na 62cm – lepiej niech będą wieksze niż za male!!
A wiecie co ja jestem wysoko, a moi rodzice nie!! Wiec akurat w moim przypadku wzrost został odziedziczy po dziadkach!!!

Ciekawe jakie te nasze dzieciaczki będą ???:confused:

Do góry