reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

ja brałam duphaston i luteinę jak zaczęłam plamić (byłam w 6 tyg). Na wizycie (11 tyg.) gin powiedział że mam skończyć to co mam i nie będę brała więcej. Mam nadzieję że nie zawcześnie mi odtsawił. Jutro mam wizytę to się wszystkiego dowiem i jak zwykle pozanudzam go o bólach itp. Niech słucha za to mu płacą :-D

reklama
Dziewczyny jestem po wizycie.
Usg nie miałam robionego bo doktorka stwierdziła, że nie ma w tym miesiącu takiej potrzeby.:confused::baffled::happy: Pierwsze jej pytanie to były o ruchy dziecka. To opowiadam co i jak.... Stwierdziła, że na pewno było TO! :-D
a teraz mam "wyczekiwać" bo powinny zdarzać się coraz częściej. Ciśnienie w miarę dobre ale cały czas się czepia, że to drugie jest ciut za wysokie, grrrr
Mam zacząć brać magnez B6 bo to ponoć reguluje....

Następna wizyta już będzie połówkowa (rany ale ten czas leci!!!:szok:) i na pewno będzie filmik z badania.:-)

Aha, słuchałam serduszka!:-) Biło jak dzwon, równo i prawidłowo.:-) A to najważniejsze.

cześć :-)
ja niedawno byłam na już moim drugim USG i chociaż był to już 13 tydz. to miałam to ginekologiczne...
Ale było warto bo widziałam nawet ile ma paluszków i wogóle obraz był piękny :-D No i co najważniejsze wszystkie "pomiary" wyszły idealnie - czyli dzidzia zdrowa :-D

iwon3004 - gratuluję udanej wizyty :-) :-) :-). Faktycznie, czas leci szybciutko. Dopiero co pisałyśmy o małych, kilkumilimetrowych fasolkach :tak:.

...A za chwile przypada nam połówkowe usg....:-)

Na początku to było ho ho kiedy to będzie? , ale ja się bardzo cieszę... Chce już wiosnę i duży brzuszek:-D:-D

Iwon gratuluje udanej wizyty - fajnie posłuchać serduszka prawda???? Dziś podsłuchałam sobie maluszka detektorem.
Ja mam wizytę dzisiaj na 17:45 (i chyba też bez USG)

Iwon gratuluje udanej wizyty... racja, racja jeszcze troche i połówkowe nas czeka... ja mam w pierwszym tyg marca.... Jeśli chodzi o wit B6 ja od dwóch tygodni biorę Magnefar B6, gin mi kazał wiec biore....

Agorana trzymam kciuki za dzisiejsza wizytę

Sysia_waw gratulacje, ps. ja tez miałam w 13 tyg ginetyczne... tzn cześć przez brzuch a cześć sondą..

ja dopiero w poniedziałek ale za to USG 4 D - przed wyjazdem chcemy się upewnić że dzidź ma się dobrze i może jest dziewczynką? ;-)

reklama
Dziewczyny normalnie czytam Was i ja nie wiem jak wytrzymam jeszcze ponad miesiąc do usg..... miałam ostatnie 14.01 następne 05.03
czy któras z Was tez ma w takich odstępach wielkich?
tzn wizyte mam wczesniej 20.02 moze wtedy bede miala usg ale to tez kawał czasu...........

Anika skoro ma być dziewczynka to nie dzidź tylko dzidziówa:-D

Do góry