same dobre wieści: szyjka mi się wydłużyła, zamknęła i rozluźniła,
po tych dobrych wieściach spytałam o usg, no to zrobiła mi od razu
no i na wielkanoc dostaliśmy dwa małe jajeczka ;-)
ech już nawet wielkanoc w łóżku nie jest taka straszna :-)
wyszłam z gabinetu uchachana i zadowolona
wczoraj mnie nie było na formu,ale myslałam o Twojej wizycie i jak tam u Ciebie, no i co... wszystko w porządalu!!!!
gratuluję synka
My byliśmy dzisiaj na usg, wszystko w porządku, łożysko się podniosło i jest poza ryzykiem przodowania, poza tym Janek waży już 820 g.
Tak sie cieszę, że wszystko jest ok!!!:-)
Równiez gratuluję pozytywnych wyników i duzego maluszka Janka
kochanus - nie martw sie glowka, jeszcze wszystko sie wyrówna, teraz dzidzia rośnie w błyskawicznym tempie, akurat trafiliscie na moment kiedy główka mu przyspieszyła, a reszta dogoni, zobaczysz
ja tez mam po świetach isc na glukoze z tym ze nie pojde w tygodniu po tylko w nastepnym bo wiadomo ze bedzie tak ze na swieta sie na jem a to moze źle wynikom zrobic ;] pozatym co sie odwlecze ...
ja tez powinnam isc po świętach,ale chba pojdę dopiero 20, po swietach sie boje
A i jeszcze musze powiedziec, ze nosze malego olbrzyma - waga 1540 g - z obwodu glowki, pomiaru uda itd. wychodzi, ze jestem juz w 31 tygodniu ciazy W dodatku jest ulozony miednicowo ale to mam nadzieje jeszcze sie zmieni. Jestem coraz blizsza ciecia... ktorego za wszelka cene chcialabym uniknac. Lekarz nadal twierdzi, ze moge sobie jesc ile chce i dziecko nie od tego jest duze. Oczywiscie przy takim ulozeniu nie dalo sie potwierdzic plci :-(
wow, niezle.
ja po urodzeniu ważyłam 4900, zobaczymy czy Twoje szczescie bedzie wieksze;-)