reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

trzymaj sie Robaczku. porób badania, staraj sie lezec i moze ominie Cie grozba szpitalnego lózka. trzymam kciuki za Ciebie i malenstwo...

reklama
ROBACZKU- trzymam za Ciebie mocno kciuki, zebys omijala szpital szerokim lukiem. Sluchaj sie lekarza i na pewno duzo odpoczywaj,a bedzie dobrze :tak:!!!!

Robaczku ja równiez dołączam się do trzymających kciuki za Ciebie!
najważniejsze,ze dzidzia zdrowa i szyjka jest ok, moze po no spe i magnesie Ci przejdzie.
zobaczysz obejdzie sie bez szpitala
sciskam

i ja trzymam kciuki
robaczku jesli da sie, to rzuc wszystko i tylko leż, nudne to jak cholera, ale może dzięki temu się poprawi - a zawsze to lepiej leżeć we własnym łóżku niż w szpitalnym
będzie dobrze

I ja też jestem Robaczku tego samego zdania co Fioletowa i reszta dziewczyn. Leż sobie w domku. Mąż na pewno Ci w razie czego w wielu rzeczach pomoże a Ty się odstresujesz i szpital Cię na pewno ominie. Trzymam za Ciebie i maleństwo kciuki.

Robaczku zrób badania i odpoczywaj jak lekarz mówił. Trzymam kciuki aby obyło się bez szpitala.
A ja dziś po glukozie, nie było wielkiej tragedii bo wcisnęłam tam pół cytryny - pani mi pozwoliła:tak: tyle. Wypiłam i tak po pół godzinie dopiero musiałam walczyć z chęcią zwrócenia wszystkiego. Najgorzej, że to na pusty żołądek, a ja już nauczyłam się jeść śniadania. Wyniki odbiorę w piątek przed wizytą u gina.

dziękuję za miłe słowa:-) mam nadzieję że obejdzie się bez szpitala, jutro jadę na badania a potem mogę leżeć ile się da;-)
lekarz nie kazał mi leżeć non stop ale wypoczywać jak najwięcej, może trochę się przesiliłam przed świętami, bo jednak trochę więcej robiłam niż zwykle i brzuszek się odezwał

trochę mnie martwią te obrzęki i w ogóle taka duża waga, zwłaszcza że przez ostatnie 4 tygodnie przybyło mi 5 kg!!!! masakra!!!

no nic najważniejsze że serduszko bije i tylko to się liczy:-)

Aga tez tak mi się wydaje ze stresior przedświąteczny zrobił swoje. :-( Teraz pogoda ma być typowo wiosenno-letnia to na ogród się przenieś i odpoczywaj na świeżym powietrzu.:tak: Żadnego wkurzania się, żadnego sprzątania i żadnego gotowania.... ;-):-p

Co do kilogramów to zacznij może jeść więcej samych warzyw i tylko chude gotowane mięsko:confused:

A przypomnij mi Ty bierzesz jakieś dodatkowe witaminy??

reklama
Iwon
no właśnie ograniczyłam witaminy jakiś czas temu jak tu przeczytałam że mogą powodować tycie, brałam jedną na jakies 3 dni ale to od niedawna, wcześniej brałam codziennie...
a co do dietki to tak właśnie mam zamiar jeść bo chyba przeginam trochę:zawstydzona/y: ale zawsze miałam z tym problem i w ciąży jest to samo, ale dla dzidzi trzeba się zmobilizować!!

Do góry