reklama
Dzieki dziewczynki :-)
dzwonila do mnie internistka ,ze zapisala mnie juz do urologa. Zawsze mialam zle skojarzenia z tym lekarzem.
Powiedziala mi tez ze mam duze niedobory wapnia i musze go natychmiast uzupelnic.
I w sumie teraz sie tak zastanawiam,ze co miesiac mam robiona morfologie i mocz , ale biochemie krwi mialam tylko na poczatku . I gdyby nie ten przeklety bol brzucha i skierowanie od internistki na badania to nie wiedziala bym ze tak cienko u mnie z wapniem.
Przy morfologii macie robiona tez biochemie krwi ??
A i jeszcze takie pytanko co do glukozy. Tak z ciekawosci :-) czy glukoza po 2h powinna byc nizsza niz po 1h czy wyzsza??
dzwonila do mnie internistka ,ze zapisala mnie juz do urologa. Zawsze mialam zle skojarzenia z tym lekarzem.
Powiedziala mi tez ze mam duze niedobory wapnia i musze go natychmiast uzupelnic.
I w sumie teraz sie tak zastanawiam,ze co miesiac mam robiona morfologie i mocz , ale biochemie krwi mialam tylko na poczatku . I gdyby nie ten przeklety bol brzucha i skierowanie od internistki na badania to nie wiedziala bym ze tak cienko u mnie z wapniem.
Przy morfologii macie robiona tez biochemie krwi ??
A i jeszcze takie pytanko co do glukozy. Tak z ciekawosci :-) czy glukoza po 2h powinna byc nizsza niz po 1h czy wyzsza??
Asiu super że wszystko z Hanią w najlepszym porządku, a wagą sie nie ma co martwić
Fela gratuluję udanej wizyty
Viev do mnie też sie wszystko w tej ciaży przypałętuje, co zrobię wyniki to nie za bardzo wychodzą, jutro odbieram wyniki drugiego testu obciązenia glukozą, mam nadzieję że będzie git, i do listy moich ciązowych dolegliwości nie dopiszę jednak cukrzycy
Chyba powoli braknie mi sił. Dzwoniłam do kliniki gdzie w dniu przyjęcia robino mi wymaz z szyjki kanału macicy i pytalam o wynik badania poniewaz muszę specjalnie dojechac do Gdańska.Okazało sie że wynik wyszedł dodatni :-( Nie mam pojęcia czy jakies fatum nade mna wisi czy co. Badanie takie robilam przy pierwszej wizycie kiedy stwierdzono ciąże tj około 3 miesiąca i wszystko było ok. Musze odebrac wynik i udac sie z nim do swojej gin.
AsiaJan86
Lipcowe mamy'09
Nie martw się. Na pewno wszystko będzie dobrze. Spróbuj nie myśleć o tym negatywnie. Trzymam za Was kciuki.:-):-):-):-)Chyba powoli braknie mi sił. Dzwoniłam do kliniki gdzie w dniu przyjęcia robino mi wymaz z szyjki kanału macicy i pytalam o wynik badania poniewaz muszę specjalnie dojechac do Gdańska.Okazało sie że wynik wyszedł dodatni :-( Nie mam pojęcia czy jakies fatum nade mna wisi czy co. Badanie takie robilam przy pierwszej wizycie kiedy stwierdzono ciąże tj około 3 miesiąca i wszystko było ok. Musze odebrac wynik i udac sie z nim do swojej gin.
Czesc dziewczyny
Ja dzis tylko na chwilke. Rano bylam u gina i wszystko jest gites :-) Maluda rosnie razem z moja nieszczesna waga ;-) Mam zakaz lezenia na wznak moge tylko na bokach a i nogi mam polozyc wyzej zeby mnie tak stopy nie bolaly
Wszystkim gratuluje udanych wizyt a tym co mialy gorsze zycze aby nastepne byly lepsze i bez stresu
Milusiego dnia dwupaczki :-)
Ja dzis tylko na chwilke. Rano bylam u gina i wszystko jest gites :-) Maluda rosnie razem z moja nieszczesna waga ;-) Mam zakaz lezenia na wznak moge tylko na bokach a i nogi mam polozyc wyzej zeby mnie tak stopy nie bolaly
Wszystkim gratuluje udanych wizyt a tym co mialy gorsze zycze aby nastepne byly lepsze i bez stresu
Milusiego dnia dwupaczki :-)
Kasiurek1983
Fanka BB :)
dziewcyzny ja sie tam zastanwialam nad jendym mnianowicie w jakim tygodniu mozna urodzic bezpiecznie wczensiaka tzn wiecie o co mi chodzi hmm w kotrym tygodniu najlepiej urodzic jelsi dziecko bedzie wczensiakiem bo wiem ze najlepiej to w terminie ale jakby sie zdaryzlo wczensiej ?
hmm troche to zagmatwane co napsialam mam nadzieje ze ktoras mnie rozszyfruje
Mama Helenki
i Aniki :D
dziewcyzny ja sie tam zastanwialam nad jendym mnianowicie w jakim tygodniu mozna urodzic bezpiecznie wczensiaka tzn wiecie o co mi chodzi hmm w kotrym tygodniu najlepiej urodzic jelsi dziecko bedzie wczensiakiem bo wiem ze najlepiej to w terminie ale jakby sie zdaryzlo wczensiej ?
W 7 lub 9 miesiącu. Najgorzej podobno w 8. Nie pamiętam dokładnie dlaczego, ale coś związanego z rozwojem płuc...
ja wlasnie ostatnio czytalam, ze z tym 8 miesiacem to nie tak do konca prawda, ze tak naprawde wazny jest kazdy tydzien
w jakiejs ksiazce znalazlam procentowe szanse przezycia dziecka i statystyka zaczyna sie od 22 tygodnia - 10%
w jakiejs ksiazce znalazlam procentowe szanse przezycia dziecka i statystyka zaczyna sie od 22 tygodnia - 10%
reklama
Kasiurek1983
Fanka BB :)
acha kurde to faktycznie modlic sie najlepiej i przynajmniej do 38 tygodnia nogi zaciskac. a pytam sie bo gin mowil ze ja urodzie przed terminem ale nie wiem co mialo to oznaczac.