reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Gabiaz,również gratuluję córeczki,suuuuper :-):-):-)

Ja jutro na badania ;-) i kochana glukoza :szok:.......będzie dobrze...ale se tłumaczę :-D:tak::-D....echhhh

reklama
Gabiaz gratuluję córki, bardzo ładne imiona, moj mąż bardzo lubi imie Karolina:-)

Kasiulka nie taki diabeł straszny jak go malują, ja dzis robilam glukozę i jakoś dalam radę:tak::tak::tak: trzymam kciuczki

Witam kochane po działkowej labie :-):-):-)
AsiaJan86 zdrówka kochanie i bez nerwów :-):-):-) WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE :-):-):-)
gabiaz GRATULECZKI ZDROWIUTKIEJ KAROLINECZKI :-):-):-)
Proszę uścisnąć za mnie kciuczki o 15.20 bo jadę do gina z tymi mojmi kosmicznymi wynikami :baffled: mam tylko cichą nadzieję, że więcej bzdur prócz tej glukozy już nie wyczyta ... Sama myśl o trzeciej próbie napawa mnie lękiem i niechęcią ... no ale cóż jak będą kazali to powtórzę :baffled:
Życzę Wam milusiego i wesołego dzioneczka :-):-):-) buziaczki :-):-):-)

witam i ja wszystkie lipcóweczki:-)
proszę o kciuki i za mnie trzymać:tak:
o 18.40 mam dzisiaj wizytę u pani doktor, odbiore tez wyniki badań ( morfologia, mocz i toksoplazmoza). Ciekawa jestem jak tam moja hemoglobina :baffled:

jak wrócę napiszę co tam i jak :tak:

I ja dołączam do trzymających kciuki wa wszystkie wizytujące Mamusie :) - będę miała przy okazji usprawiedliwienie, że nic nie robię :)))

reklama
oj trzymajcie trzymajcie....:-(
właśnie otrzymałam smsa z przychodni do której chodze do gina i gdzie robiłam badania, ze badania laboratoryjne, które ostatnio zrobiłam wymagaja konsultacji lekarskiej...:wściekła/y:
czyli brak poprawy:wściekła/y:, niestety , a tak sie starałam... piłam wszystkie specyfiki i jadłam tak jak mi kazała Pani doktor....

jednym słowem załamka na całego... :-:)-:)-(trzymajcie mocno kciukasy...:tak::tak::tak:

Do góry