reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Dolaczam sie do trzymajacych kciuki, chociaz nie wiem czy juz nie po sprawie :baffled: A w kazdym razie czekam z niecierpliwoscia na dobre wiesci od wszyskich wizytujacych :tak:

viev, Antkowa podpisuje sie pod wczesniejszymi postami... Wy sobie napewno dobrze z dietka poradzicie, a zdrowe dzidzie wam wszystko wynagradza, trzymajcie sie dzielnie :tak:

Agorana moze to nie dobre miejsce ale chcialam powiedziec ze super cudowne masz to zdjecie z rozkami Julianka :-)

reklama
Dziewczyny bardzo Wam dziekuję za słowa wsparcia i otuchy:):):) Antkowa ja lezałam na patologii ciązy podczas tych pomiarów do krzywej cukrowej i były dwie dziewczyny z cukrzycą które pod koniec mojego pobytu zostały mamusiami. Oj osłuchałam sie o cukrzycy dietach no i o porodach bo widzialam sie z nimi pózniej i z ich kruszynkami. Jestem dobrej myśli i mam nadzieje że wszystko sie ułozy. Pozdrawiam mamuśki :):):)

no to jestem :-)
Stas rośnie zdrowo, nic mu nie odpadło w tzw "miedzyczasie", wiec jest chlopakiem:-)
a co do badań to okazuje sie,ze rzeczywiście hemoglobina jest niska, ale w porównaniu do poprzednich badan trochę ruszyło w górę, czyli jednak i dieta i witaminy dzialają, wiec chwila niepokoju przed wizyta skonczyla sie pozytywną rozmową. :tak:
Pokazała nam (ale głównie mąż oglądał bo ja tam nic nie widzialam) twarzyczkę dzidzi- nosek, usta i podbródek. Mąż był zauroczony...:-D

ale zeby nie bylo za różowo, not o mam sie oszczedzać, koniec z otkurzaniem i myciem podłóg, jednym slowem z czynnosciami które powodują zbyt silne cisnienie na brzuch...:tak:
mogę co najwyżej rozwiesić pranie, poscierac ściereczką kurz...:tak::tak::tak:

podsumowując, niepotrzebnie sie martwiłam na zapas.

w środę ide na połówkowe usg , a za 2-3 tygodnie mam iść na krzywą

tyle wieści z wizyty, zmykam bo spać sie chce
dzieki za trzymanie kciuków :-):-):-)

juluszka gratuluje udanej wizyty :-) A odkurzaniem niech sie teraz zajmie zaroczony maz, w koncu to ty takie cudowne dziecie nosisz, to on musi troche dla was popracowac :-) Pozdrawiam i leniuszkuj dzielnie

Proszę uścisnąć za mnie kciuczki o 15.20 bo jadę do gina z tymi mojmi kosmicznymi wynikami :baffled: mam tylko cichą nadzieję, że więcej bzdur prócz tej glukozy już nie wyczyta ... Sama myśl o trzeciej próbie napawa mnie lękiem i niechęcią ... no ale cóż jak będą kazali to powtórzę :baffled:
Życzę Wam milusiego i wesołego dzioneczka :-):-):-) buziaczki :-):-):-)

daj znać koniecznie co z Twoją glukoza, musisz powtarzać?
brrrrrrr:-:)zawstydzona/y:

reklama
Cześć
Jestem już po USG z dzidzią wszystko ok termin mi się przesunął na 12 lipca i pani doktor powiedziała ze będzie duże dziecko a płci nie znamy i chyba tak zostanie do końca

Do góry