reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Dosiu jest już troszkę lepiej ale wiesz...szczęśliwa byłabym jakbym była zdrowa w 100%.;-) A tak to jak mnie nie przydusi, to jeszcze z nosa się wali:wściekła/y:. Ach, czekam na zakończenie zimy. A Ty co, jednak do lekarza pójdziesz?

reklama
jednak tak. kaszel mnie meczy, bol gardla i do tego w nocy przyszedl straszny katar. pol nocy nie spalam. dobrze ze nie goraczkuje. wole dmuchac na zimne. zobaczymy co mi powie. ide jutro rano

Daj znać co Ci lekarz powie. Sama jestem ciekawa?? Bo wiesz ja to tylko pozwolenie na Rutinoscorbin dostałam.... Nawet żadnego syropku nie chciała mi dać. Ale nie wiem jak z lekami homeopatycznymi??

ja tak w nocy jak mnie strasznie gardlo bolalo to mialam chwile zwatpienia i tak sobie myslalam, Boze jak co ja bym dala za tabletke do ssania, najlepeij strepsils. ach niestety trzeba przecierpiec. ze mna moze byc kiepsko, ale wazne zeby dzidzia byla zdrowa i bezpieczna.

Dosia wiesz, przeżyłam to bardzo podobnie. Wiesz, wcześniej mój M. był chory i wiem doskonale że potem ja wszystko zbieram. Po nim też zostały mi tabletki do ssania "VOCALER na chrypkę i suchość w gardle".
Tak na opakowaniu pisze.
Przeczytałam dokładnie ulotkę, skład leku. I w sumie nie ma większych przeciwwskazań dla kobiet w ciąży bo skład jest bardzo naturalny: subst. słodzące, kwas cytrynowy, wyciąg z prawoślazu, koncentrat suchy z aronii, olejek cytrusowy, olejek eukaliptusowy, mentol, olejek limetkowy, wyciąg z lipy.

Robaczku wiem ale jeszcze trzeba wierzyć w ich działanie.

reklama
takie zmiany które tylko ja dostrzegam i moja mało obiektywna mama :-D
po Emilce został mi brzuszek i zawsze wyglądałam jak w 4 miesiącu ;-)

Do góry