Dosiu jest już troszkę lepiej ale wiesz...szczęśliwa byłabym jakbym była zdrowa w 100%.;-) A tak to jak mnie nie przydusi, to jeszcze z nosa się wali. Ach, czekam na zakończenie zimy. A Ty co, jednak do lekarza pójdziesz?
reklama
dosia24
Lipcowe mamy'09
ja tak w nocy jak mnie strasznie gardlo bolalo to mialam chwile zwatpienia i tak sobie myslalam, Boze jak co ja bym dala za tabletke do ssania, najlepeij strepsils. ach niestety trzeba przecierpiec. ze mna moze byc kiepsko, ale wazne zeby dzidzia byla zdrowa i bezpieczna.
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
Iwon
podobno leki homeopatyczne sa dozwolone w ciąży
podobno leki homeopatyczne sa dozwolone w ciąży
Dosia wiesz, przeżyłam to bardzo podobnie. Wiesz, wcześniej mój M. był chory i wiem doskonale że potem ja wszystko zbieram. Po nim też zostały mi tabletki do ssania "VOCALER na chrypkę i suchość w gardle".
Tak na opakowaniu pisze.
Przeczytałam dokładnie ulotkę, skład leku. I w sumie nie ma większych przeciwwskazań dla kobiet w ciąży bo skład jest bardzo naturalny: subst. słodzące, kwas cytrynowy, wyciąg z prawoślazu, koncentrat suchy z aronii, olejek cytrusowy, olejek eukaliptusowy, mentol, olejek limetkowy, wyciąg z lipy.
Robaczku wiem ale jeszcze trzeba wierzyć w ich działanie.
Tak na opakowaniu pisze.
Przeczytałam dokładnie ulotkę, skład leku. I w sumie nie ma większych przeciwwskazań dla kobiet w ciąży bo skład jest bardzo naturalny: subst. słodzące, kwas cytrynowy, wyciąg z prawoślazu, koncentrat suchy z aronii, olejek cytrusowy, olejek eukaliptusowy, mentol, olejek limetkowy, wyciąg z lipy.
Robaczku wiem ale jeszcze trzeba wierzyć w ich działanie.
robaczek_25
mama dwóch syneczków:)
tu masz rację;-)
reklama