reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Anikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hop hop! czekamy na wieści! :-) :-) :-)

Jestem! po drodze apteka, sklep i tak zleciało ...
No więc moje dziecko wewnętrzne jest zdrowe, waży 600 gram, serduszko, nerki, kręgosłup, główka w normie. Termin 13 lipca. Zastosowało moje dziecię znany trik z pępowiną w najciekawszym miejscu przez co nie można było dostrzec na 100% ale "coś tu za bardzo sterczy jak na dziewczynkę" cytat mojej lekarz. czyli jakby dwóch już lekarzy nie daje mi 100% pewności co do płci ale oboje obstawiają chłopaka, coś w tym musi być więc zgodnie z tym przyjmuję do wiadomości, że będzie syn.
Chciało mi się córy, chciało, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma :-)

reklama
Anika najważniejsze że wszystko super się rozwija i że masz zdrowe dzieciątko. :-):-):-)
No i przyzwyczajaj się do myśli, że będziesz jedyna kobietą w domu :tak::tak:;-):tak::-D

Anika najwazniejsze ze wszystko dobrze... gratuluje syncia... a córeczka, to jak to sie mowi, do trzech razy sztuka... :-) moze w koncu sie uda...

Chyba zostanę wróżką:-):-):-) Bo ja Anika z całego serca Ci życzę córuni ale wiem, że nosisz w sobie chłopca:-):-):-):-) Ja się mylę to super. A i cieszę się bardzo, że wszystko oki i dzidzia zdrowiutka.

Anika no to będziesz królowa matka jednym słowem, będziesz miała władzę absolutną:tak::-D Ale tak poważnie to super że maleństwo zdrowe i się prawidłowo rozwija..:tak:

Anika najwazniejsze ze wszystko dobrze... gratuluje syncia... a córeczka, to jak to sie mowi, do trzech razy sztuka... :-) moze w koncu sie uda...

jakich trzech?!? :-) ja się na więcej nie pisze, zamierzam na tym zakończyć mój wkład w społeczeństwo, wyże i takie tam :-D

Chyba zostanę wróżką:-):-):-) Bo ja Anika z całego serca Ci życzę córuni ale wiem, że nosisz w sobie chłopca:-):-):-):-) Ja się mylę to super. A i cieszę się bardzo, że wszystko oki i dzidzia zdrowiutka.

a Ciebie to chyba jakimś czosnkiem pogonię ;-):-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p wykraczyła mi ;-):-D:-D:-D

reklama
Do góry