reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

No i niestety - u mnie cukier po 2h wyszedł 163, czyli nie za dobrze - z tego co czytałam wychodzi że mam nietolerancję glukozy, czyli coś co jest stanem przedcukrzycowym :-( martwię się bo moja babcia ma cukrzycę, ja wcześniej nie miałam takich problemów ale...
Do tego ciągle te skurcze :-( Chyba jutro ginka nie będzie ze mnie zadowolona...
A, i nie wiedzieć czemu magnez mam poniżej normy mimo że codziennie go uzupełniam :-(na szczęście reszta wyników jest Ok
Generalnie jest do kitu...

reklama
Mati u mnie w laboratorium każda klasa przeciwciała to koszt ok 35-40pln, czyli komplet IgM i IgG dla cyto i toxo to koszt ok 150 pln
Nie trzeba być na czczo możesz robic kiedy chcesz

Robaczku to super wieści. Cieszę się na prawdę że wszystko jest dobrze. Teraz tylko czekać do usg.... Ciekawe co tak nosisz pod serduszkiem

Antkowa może nie będzie tak źle jak myślisz. Jutro się wszystkiego dowiesz....

No i niestety - u mnie cukier po 2h wyszedł 163, czyli nie za dobrze - z tego co czytałam wychodzi że mam nietolerancję glukozy, czyli coś co jest stanem przedcukrzycowym :-( martwię się bo moja babcia ma cukrzycę, ja wcześniej nie miałam takich problemów ale...
Do tego ciągle te skurcze :-( Chyba jutro ginka nie będzie ze mnie zadowolona...
A, i nie wiedzieć czemu magnez mam poniżej normy mimo że codziennie go uzupełniam :-(na szczęście reszta wyników jest Ok
Generalnie jest do kitu...

nie martw sie kochana, poczekaj az jutro lekarz zinterpretuje Twoje wyniki i powie na ile faktycznie jest do kitu. Sama wiem,ze najgorzej jest interpretować wyniki samemu, a u lekarza okazuje sie,że tak tragicznie nie jest....

nos do góry

Ostatnia edycja:
Robaczku to super,ze wszystko ok,a 26marzec tuz,tuz...:-)
Antkowa dziewczyny maja racje,nie denerwuj sie na zapas,po to robimy te badania,zeby mozna bylo kontrolowac poziom wszystkiego w naszym organizmie i po to,zeby lekarz mogl szybko zareagowac:-)takze glowa do gory Kochana!:-)

Dzięki Dziewczyny za wsparcie! Szczerze, to wynikami tak bardzo się nie przejmuję jak skurczami, bo wcale nie czuję żeby było lepiej mimo że biorę no spę. Ale tak jak piszecie, zobaczymy co jutro powie ginka. Poki co Mała mi w brzuchu nieźle szaleje ;-)

reklama
Do góry