reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po wizycie u gina + USG i wyniki badań

Własnie wrócilismy z usg 3D i serce oraz wszystko inne w jak nalepszym porządeczku
Synek nam rosnie tylko nie chcial za bardzo twarzyczki pokazac, zasłaniał je rekoma, po mimo szturchan przez pania doktor zakrywac twarzyczke ale pare ujec jego mamy

Tak wiec jeszcze raz pisze Nataniel zdrowy nic złego ani patologicznego sie nie doszukala pani doktor a dosc długo był badany

Ps.Stopi ciesze sie ze u ciebie wsio ok :]

reklama
Kasiu to dobrze, że wszystko w porządku. Teraz tylko patrzeć jak się dzieciątko będzie rosłoooooooooo i wypychać Mamusi brzuszek:-D:-D:-D

Matylda najważniejsze że dzidzia zdrowo rośnie dobrze że przed porodem okazał sie synkiem.
Kasia super że u was wszystko oki
Stopi bardzo się ciesze ze z córcia lepiej do porodu napewno wszystko się zrośnie

Własnie wrócilismy z usg 3D i serce oraz wszystko inne w jak nalepszym porządeczku
Synek nam rosnie tylko nie chcial za bardzo twarzyczki pokazac, zasłaniał je rekoma, po mimo szturchan przez pania doktor zakrywac twarzyczke ale pare ujec jego mamy

Tak wiec jeszcze raz pisze Nataniel zdrowy nic złego ani patologicznego sie nie doszukala pani doktor a dosc długo był badany

Ps.Stopi ciesze sie ze u ciebie wsio ok :]

Super , ze Nataniel ma tez zdrowe serduszko!!!! Strachu tylko sie niepotrzebnie najadłyśmy!!! Oj mocno dziewczyy trzymały za nas kciuki a pewno ;-);-);-) A robisz jeszcze echo czy juz nie ??

o kurcze ile nowych wiadomosci
Mati to Ci bejbik niezlego figla sprawil :-)
Stopi - super, wiedzialam ze bedzie wszystko ok.
Kasiurek dobrze ze wszystko ok
fioletowa - trzymaj sie kochana, odpoczywaj duzo, nie forsuj sie i wszystko dobrze sie skonczy. uwazam ze lipiec to szczesliwy miesiac i wszystkie szczesliwie donosimy nasze malenstwa...

ja już po wizycie umówiłam sie na kolejna za miesiąc a usg za dwa
I wszystko ok dzidzia ma 600 g
I mam córeczkę
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-) - pani doktor była dość miła poświęciła mi ponad 30 minut i nawet miała usg nerek bo dziś strasznie bolały mnie plecy ale wszystko ok kazała mi wypocząć przez weekend a córka się pokazała dopiero pod koniec i pani doktor była tak miła że jeszcze chwilę po oglądałyśmy ją sobie i powiedziała że na pewno dziewczyna ale na 100 bede wiedziała w lipcu :-D

Kasiurek, Stopi cieszę się, że wszystko dobrze z waszymi maleństwami.

Izabell gratuluję córeczki.

reklama
Do góry