reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Dla jego zdrowia to może być nawet jeszcze większy:tak:
no ale ja tutaj u nas widze same zgrabne brzuszki a moj taki ogromny sie wydaje, zero zgrabności:-D

A mi sie wydaje, ze przesadzasz, nie wiem co Ty widzisz na zdjeciu ale ja widze bardzo zgrabny brzusio :tak:Twoj nawet przypomina moj heheh zwlasza w rozowej bluzeczce :-)

Dziewczyny, a czy macie w planie jakąś sesje zdjeciową z brzuszkiem ?:happy: Bo ostatnio fotograf, u którego miałam juz kilka sesji tanecznych, namawia mnie na na zdjecia ciążowe. I przyznam, że poważnie się nad tym zastanawiam. Mój facet średnio umie robić ładne foty, więc takie profesjonalne mogły by być fajna pamiatką. Tylko zastanawiam sie nad stylizacją, bo w stroje taneczne to juz nie wejdę:-D

Dziewczyny, a czy macie w planie jakąś sesje zdjeciową z brzuszkiem ?:happy: Bo ostatnio fotograf, u którego miałam juz kilka sesji tanecznych, namawia mnie na na zdjecia ciążowe. I przyznam, że poważnie się nad tym zastanawiam. Mój facet średnio umie robić ładne foty, więc takie profesjonalne mogły by być fajna pamiatką. Tylko zastanawiam sie nad stylizacją, bo w stroje taneczne to juz nie wejdę:-D

Ja tam nie myślałam o czymś takim i nawet nie chce, powiem szczerze, że po porodzie nigdy już nie wracałam do tych zdjęć gdzie byłam duża jak wieloryb :-D

reklama
ja widzialam takie zdjecia i jest to naprawde fajna rzecz--moja kumpela robila ona , maz i synek...nago zakryci przescieradlem (nie byli nago)ale tak zdjecie wyglada jakby, to jest gra cieniem i swiatlem wiec te kilogramy wydaja sie naprawde potrzebne

Do góry