reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Dla jego zdrowia to może być nawet jeszcze większy:tak:
no ale ja tutaj u nas widze same zgrabne brzuszki a moj taki ogromny sie wydaje, zero zgrabności:-D

A mi sie wydaje, ze przesadzasz, nie wiem co Ty widzisz na zdjeciu ale ja widze bardzo zgrabny brzusio :tak:Twoj nawet przypomina moj heheh zwlasza w rozowej bluzeczce :-)

Dziewczyny, a czy macie w planie jakąś sesje zdjeciową z brzuszkiem ?:happy: Bo ostatnio fotograf, u którego miałam juz kilka sesji tanecznych, namawia mnie na na zdjecia ciążowe. I przyznam, że poważnie się nad tym zastanawiam. Mój facet średnio umie robić ładne foty, więc takie profesjonalne mogły by być fajna pamiatką. Tylko zastanawiam sie nad stylizacją, bo w stroje taneczne to juz nie wejdę:-D

Dziewczyny, a czy macie w planie jakąś sesje zdjeciową z brzuszkiem ?:happy: Bo ostatnio fotograf, u którego miałam juz kilka sesji tanecznych, namawia mnie na na zdjecia ciążowe. I przyznam, że poważnie się nad tym zastanawiam. Mój facet średnio umie robić ładne foty, więc takie profesjonalne mogły by być fajna pamiatką. Tylko zastanawiam sie nad stylizacją, bo w stroje taneczne to juz nie wejdę:-D

Ja tam nie myślałam o czymś takim i nawet nie chce, powiem szczerze, że po porodzie nigdy już nie wracałam do tych zdjęć gdzie byłam duża jak wieloryb :-D

reklama
ja widzialam takie zdjecia i jest to naprawde fajna rzecz--moja kumpela robila ona , maz i synek...nago zakryci przescieradlem (nie byli nago)ale tak zdjecie wyglada jakby, to jest gra cieniem i swiatlem wiec te kilogramy wydaja sie naprawde potrzebne

Do góry