reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

DSC_0703.jpgDSC_0700.jpg Czas zmienić płaszcz ;P

reklama
Carla ma ten sam problem z plaszczem:D az sie mąż wkurzył i kupil mi kurtałke bergsona:D myslalam ze dlatego zeby mi bylo cieplo;p a on stwierdzil ze to nie dla mnie tylko dla kluska zeby mial cieplo ;p

xdorota słodki okrąglaczek :tak:

a co do płaszcza zimowego to ja wciąż mam nadzieję że uda mi się dotrwać w tym co mam bo liczę że zima skończy się za miesiąc a mój płaszcz jeszcze nie jest taki opięty

xdorota słodki okrąglaczek :tak:

a co do płaszcza zimowego to ja wciąż mam nadzieję że uda mi się dotrwać w tym co mam bo liczę że zima skończy się za miesiąc a mój płaszcz jeszcze nie jest taki opięty

Dokładnie na to samo liczę. Nie chcę już wydawać kasy na siebie. I tak będę musiała jakieś portki na maj/czerwiec kupić bo w tych co teraz chodzę to gdyby było cieplo się po prostu ugotuję.

reklama
Dziękuję wam wszystkim bardzo, chyba częściej będę zdjęcia wstawiać oby częściej docierały do mnie wasze serdeczne słowa
Dziewczyny ale muszę przyznać że jednego Wam jednak zazdroszczę, że możecie pochwalić się swoimi golaskami, mój brzucholek jest non stop w mniejszych bądź większych siniaczkach, nie będę tak publicznie Was nimi straszyć.
Dorotko piękny masz brzusio.

Do góry