reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dziewczyny super brzuszki rośniemy !!!!!!!!!!!:-)
blond_20
Czarownica
Carla u Ciebie jest zima a tu jakby nie ta temperatura to wiosna normalnie. a plaszcz to racja hihi.kazda ma chyba juz problem powoli
Carla u Ciebie jest zima a tu jakby nie ta temperatura to wiosna normalnie. a plaszcz to racja hihi.kazda ma chyba juz problem powoli
Foty z początku stycznia Nic Ci nie umknie
No ja to w moim płaszczu już auta prowadzić nie mogę, bo mi krew do mózgu nie dopływa - taki ścisk ;-)a plaszcz to racja hihi.kazda ma chyba juz problem powoli
kasia.natka
Fanka BB :)
xdorota słodki okrąglaczek
a co do płaszcza zimowego to ja wciąż mam nadzieję że uda mi się dotrwać w tym co mam bo liczę że zima skończy się za miesiąc a mój płaszcz jeszcze nie jest taki opięty
a co do płaszcza zimowego to ja wciąż mam nadzieję że uda mi się dotrwać w tym co mam bo liczę że zima skończy się za miesiąc a mój płaszcz jeszcze nie jest taki opięty
xdorota słodki okrąglaczek
Dokładnie na to samo liczę. Nie chcę już wydawać kasy na siebie. I tak będę musiała jakieś portki na maj/czerwiec kupić bo w tych co teraz chodzę to gdyby było cieplo się po prostu ugotuję.
reklama
Waris
Fanka BB :)
Dziękuję wam wszystkim bardzo, chyba częściej będę zdjęcia wstawiać oby częściej docierały do mnie wasze serdeczne słowa
Dziewczyny ale muszę przyznać że jednego Wam jednak zazdroszczę, że możecie pochwalić się swoimi golaskami, mój brzucholek jest non stop w mniejszych bądź większych siniaczkach, nie będę tak publicznie Was nimi straszyć.
Dorotko piękny masz brzusio.
Dziewczyny ale muszę przyznać że jednego Wam jednak zazdroszczę, że możecie pochwalić się swoimi golaskami, mój brzucholek jest non stop w mniejszych bądź większych siniaczkach, nie będę tak publicznie Was nimi straszyć.
Dorotko piękny masz brzusio.
Podziel się: