reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Dzięki Dziewczyny:)

przed sama ciąza wazyłam 62 kilo, teraz 67,5:( mam 173.

to nie dużo moim zdaniem, tym bardziej że na zdj wyglądasz na bardzo szczupłą :-)

zaza ja tez w przesady nie wierzę;-) ale akurat tak mi przyszlo do glowy jak goldenlucy napisała,ze rozchodzi sie jej na boki a ma miec coreczkę:tak:
oj polaa, przecież ja wcale nie posądzam cie o przesądy:-) tylko wlaśnie o to, że mam okrąglutki wypchany do przodu brzuszek, a chciałabym synka ;-):-)

reklama
Dzieki Dziewczyny:)Przed ciaża byłam normalna, teraz powoli robie sie grubaskiem:(W nogi mi poszło niestety:( i to mnie chyba najbardziej denerwuje:(

Avo masz bardzo ładny brzuszek a ty wygladasz na szczuplutka. Moj brzuch maly ale niestety mi wszedzie weszlo i w dupe i w nogi. Takze sie nie martw. Ja mam 166 i waze 60 kg. :-)

Lucy, ale teraz wazysz 60 kilo? czy przed ciążą?
Teraz. Przed ciaza to ja wazylam 55 kg gdyz przytylam troche. Cale zycie wazylam 52kg. To moje 60 kg obecne sprawia ze czuje sie ciezka i okragla.:-) Ale to nic .Ja sie tam nie przejmuje. Bede co miala zrzucac po porodzie. I pomyslec ze w pierwszej ciazy przytylam tylko 8 kg. Szok. Teraz na pewno tak nie bedzie.

Dziewuszki śliczne te wasze brzusie, nie zazdroszczę albowiem posiadam też własny coraz to większy
oto i on z dzisiaj 21tc:

wybaczcie za jakość zdjęcia, strasznie się nad nim nagimnastykowałam, nie zdawałam sobie sprawy z tego jak trudno zrobić samej sobie fotkę telefonem, mam nadzieję że coś tam widać, wybrałam najlepsze ujęcie

Tak na marginesie u mnie prawie plus 4kg.

Widać widać .......Ja też taki mam ale po południu rano to jakbym niebyła w ciąży ale to tak jest bo mam szerokie biodra i sie rozbija młody tak że brzuch płaski:-D:-D

reklama
Do góry