reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
dorota josie sliczne brzucholki macie:-)
kasia.natka
Fanka BB :)
josie super brzuszek nabiera ładnego okrągłego kształtu
sicilpol
Ma-Ma!
waris, polaa, josie, dorotka- sliczne brzuszki takie okraglutkie i zero tluszczyku
ja od miesiaca sie juz nie dopinam, ale nie przjmuje sie, bowiem tu jakos strasznei zimno nie jest, a ciazowej nie kupie, bo to byloby tylko na miesiac
na potem mam trencz i heja
szkoda mi tylko kurtki skorzanej, z ktore pewnie na ten rok sie pozegnam
ja od miesiaca sie juz nie dopinam, ale nie przjmuje sie, bowiem tu jakos strasznei zimno nie jest, a ciazowej nie kupie, bo to byloby tylko na miesiac
Ostatnia edycja:
buziak
No ja to w moim płaszczu już auta prowadzić nie mogę, bo mi krew do mózgu nie dopływa - taki ścisk ;-)
a moze pochwalisz sie co???
Dokładnie na to samo liczę. Nie chcę już wydawać kasy na siebie. I tak będę musiała jakieś portki na maj/czerwiec kupić bo w tych co teraz chodzę to gdyby było cieplo się po prostu ugotuję.
nie tyle kasy na siebie co kupowac za duzych ciuchów;-)
Dziękuję wam wszystkim bardzo, chyba częściej będę zdjęcia wstawiać oby częściej docierały do mnie wasze serdeczne słowa
Dziewczyny ale muszę przyznać że jednego Wam jednak zazdroszczę, że możecie pochwalić się swoimi golaskami, mój brzucholek jest non stop w mniejszych bądź większych siniaczkach, nie będę tak publicznie Was nimi straszyć.
Dorotko piękny masz brzusio.
a skąd masz te siniaki???:-(
waris, polaa, josie, dorotka- sliczne brzuszki takie okraglutkie i zero tluszczyku
popieram, brzuszki super!!
sicil - masz jeszcze jesien
Ale czym? Jak wyglądam z fioletową buzia?
a moze pochwalisz sie co???
buziak
No ja to w moim płaszczu już auta prowadzić nie mogę, bo mi krew do mózgu nie dopływa - taki ścisk ;-)
Ale czym? Jak wyglądam z fioletową buzia?
moze byc i z fioletowa buzia, pokaz brzuch!!!
Przecież pokazywałam w zeszłym tyg. Nic się u mnie w tej kwestii nie zmieniło ;-)moze byc i z fioletowa buzia, pokaz brzuch!!!
reklama
Podziel się: