reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

ale juz mamy piekne brzuszki :))))
oto moj z dzisiaj rano czyli 22t3d :) DSC00189.jpg
a zamek w mojej 3-letniej kurtce pekl mi juz tydzien temu i kupilam plaszcz z duzym zapasem

reklama
dorota josie - kolejne śliczne brzusie:tak:

ja musiałam kupić nową kurtkę, bo poprzednia była bardzo krótka i ściągacz uciskał mnie w brzuch

waris, polaa, josie, dorotka- sliczne brzuszki takie okraglutkie i zero tluszczyku :)

ja od miesiaca sie juz nie dopinam, ale nie przjmuje sie, bowiem tu jakos strasznei zimno nie jest, a ciazowej nie kupie, bo to byloby tylko na miesiac
na potem mam trencz i heja
szkoda mi tylko kurtki skorzanej, z ktore pewnie na ten rok sie pozegnam :no:

Ostatnia edycja:
No ja to w moim płaszczu już auta prowadzić nie mogę, bo mi krew do mózgu nie dopływa - taki ścisk ;-)

:-D:-D:-D

a moze pochwalisz sie co???

Dokładnie na to samo liczę. Nie chcę już wydawać kasy na siebie. I tak będę musiała jakieś portki na maj/czerwiec kupić bo w tych co teraz chodzę to gdyby było cieplo się po prostu ugotuję.

nie tyle kasy na siebie co kupowac za duzych ciuchów;-)

Dziękuję wam wszystkim bardzo, chyba częściej będę zdjęcia wstawiać oby częściej docierały do mnie wasze serdeczne słowa
Dziewczyny ale muszę przyznać że jednego Wam jednak zazdroszczę, że możecie pochwalić się swoimi golaskami, mój brzucholek jest non stop w mniejszych bądź większych siniaczkach, nie będę tak publicznie Was nimi straszyć.
Dorotko piękny masz brzusio.

a skąd masz te siniaki???:-(

waris, polaa, josie, dorotka- sliczne brzuszki takie okraglutkie i zero tluszczyku :)

ja od miesiaca sie juz nie dopinam, ale nie przjmuje sie, bowiem tu jakos strasznei zimno nie jest, a ciazowej nie kupie, bo to byloby tylko na miesiac
na potem mam trencz i heja
szkoda mi tylko kurtki skorzanej, z ktore pewnie na ten rok sie pozegnam :no:

popieram, brzuszki super!!

sicil - masz jeszcze jesien:tak:

reklama
Do góry