Mi też ginek nigdy nie mówi jak szybko bije serduszko i go nie słyszałam i jakoś nie jestem z tego powodu nieszczęśliwa ;-) Widocznie nie jest to aż tak ważne.Kamila rosną rosną wgl moj lekarz jakis dziwny ehmmm Nie powiedział mi ani razu jak serducho bije ile uderzeń ani nawet nie słyszałam ;( dodam ze lekarz do ktorego chodze jest u mnie w miescie ordynatorem w szpitalu ... Kamila naprawde zaZdroszczę ginka bynajmiej wszystko wiesz i masz opisane szczegółowo ja nie dość ze nie slyszalam serduszka nie wiem ile bije to jeszcze nei widzialam czy dzidzius sie ruszal ;( tylko zdjęcie usg mam. Jak tak Was czytam to zazdroszcze naprawde. Zwłaszcza ze to moja pierwsza ciaza i nie oszukujmy sie jestem ciekawa co jak gdzie po co dlaczego i wogole.
reklama
december
Fanka BB :)
Lena01 - dokładnie w 11 tygodniu ciąży, wg wskazań USG
Kamila no jest jest różnica ja chciałam iść prywatnie tak w 17tc czyli ostatni tydzień grudnia na usg i właśnie chcę iść prywatnie. Może uda się stwierdzić płeć maleństwa ;D
maćku może i nie ale chciałabym słyszeć hmm szczerze mówiąc nie codziennie można posłuchać bicia serduszka maleństwa które nosisz. Osobiście uważam, że to jest coś wspaniałego tzn tak mi się wydaję gdyż sama jeszcze nei słyszałam.
maćku może i nie ale chciałabym słyszeć hmm szczerze mówiąc nie codziennie można posłuchać bicia serduszka maleństwa które nosisz. Osobiście uważam, że to jest coś wspaniałego tzn tak mi się wydaję gdyż sama jeszcze nei słyszałam.
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
o tak ... chwile kiedy słyszymy bicie serduszek naszych maluszków sa bezcenne...
asiia_
december
piękny brzusio
Ja niestety nie będę cieszyć się ładnym brzuszkiem, od zawsze mam swój własny brzuch z tłuszczykiem więc tak wyraźnie ciąży na nim nie widać, w sumie zupełnie nie widać, że jestem w ciąży. Trochę zazdroszczę :-)
Ja niestety nie będę cieszyć się ładnym brzuszkiem, od zawsze mam swój własny brzuch z tłuszczykiem więc tak wyraźnie ciąży na nim nie widać, w sumie zupełnie nie widać, że jestem w ciąży. Trochę zazdroszczę :-)
veritaserum71
Ja to znowu wyglądam jak w 5 miesiacu Taki ładny mały brzuszek to bym chciała mieć U mnie to już się pod cyckami zaczyna, może wrzucę zdjęcia, ale nie ma się czym chwalić...większość to tłuszcz
rruurrkkaa
Mama Misiatków
Wg USG 13t6d
Zobacz załącznik 411947
Zobacz załącznik 411947
agaundpestka
wow jak fajnie widać gratki
reklama
Podziel się: