reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Zobacz załącznik 444297
i tez 8, 5 kilo na plusie.

Klusiam, tylko 5 kilo CI zostało po poprzedniej? aile w ogole przytyłaś?
Ładny zgrabniutki brzusio

Zobacz załącznik 444439

To i ja sie pochwale jak mozna ;p
Mój brzuszek i Domek Moich dwóch lokatorów - 27tydzień i 2dni:tak:

Uploaded with ImageShack.us

27tydzien

buziak ty taka szczupła jesteś ja też tak chce

AVO zawsze do usług ;-)

A tak prezentuje się aktualna kwatera naszej córci
Zobacz załącznik 445152Zobacz załącznik 445153

Śliczne te wasze domki maluszków

sicilpol a ja właśnie ma tak że wole mieć brzuszek opięty jakąś koszulką bo wtedy widać że jest okrągły a jak założę coś luźnego to wydaje mi się żę jestem dwa razy szersza

buziak sliczny masz brzuszek tylko buziaka zaslonilas;-);-);-)a cyc faktycznie faaajowy:-D
tialana wygladam pododbnie, tzn mieszkanko dzidzi wyglada prawie identycznie, tez wole zalozyc bardziej dopasowane ciuszki zeby nie bylo ze ja z natury taka duuuza, tylko zrzucam wszystko na malego;-)
avo skad te kompleksy u ciebie????!!!!! dziewczyno wygladasz slicznie, napewno nie jedna by Ci pozazdroscila;-);-);-)

ale z Ciebie laska!!!!!ale buziola tez chcę zobaczyć:)

Tialana i Blond- wielkie dzięki w moim stanie komlementy sa mile widziane, bo sama widze potwora w lustrze- hahahaha

buziak ty taka szczupła jesteś ja też tak chce

AVO zawsze do usług ;-)

A tak prezentuje się aktualna kwatera naszej córci
Zobacz załącznik 445152Zobacz załącznik 445153

mowcie do mnie jeszcze:tak:
jestem duuuuuuza i mam potworna mleczarnie!!!

tialana - to Ty???? jakos inaczej Ciebie zarejestrowałam:baffled::tak: hehe super wygladasz!!
avo - ja Tobienic nie pisze bo Ty nas okłamujesz z ta swoja waga i ja Ci w nic juz nie wierze!!

wszystkim dziekuje za miłe słowa:tak:;-) jestescie niezastapione!!!

lui85 dobrze że ktoś mnie rozumie ;-)

buziak
bardzo możliwe że inaczej mnie zarejestrowałaś bo kojarzysz mnie ze starszych zdjęć, jak po 1 byłam dużo szczuplejsza, po 2 miałam długie blond włosy a po 3 miałam soczewki a teraz noszę okulary, gałka oczna zbyt sucha na soczewki a po 4 jak siedzę w domu to nie bardzo się maluję ;-)

reklama
mowcie do mnie jeszcze:tak:
jestem duuuuuuza i mam potworna mleczarnie!!!

tialana - to Ty???? jakos inaczej Ciebie zarejestrowałam:baffled::tak: hehe super wygladasz!!
avo - ja Tobienic nie pisze bo Ty nas okłamujesz z ta swoja waga i ja Ci w nic juz nie wierze!!

wszystkim dziekuje za miłe słowa:tak:;-) jestescie niezastapione!!!

Tialna- ja tez jakoś ianczej CIę zarejestrowałam:)Brzuchol superowy:)

Buziak ja nie kłąmie niestety z wagą- ważę teraz 71 kilo przy 173 cm, a Ty ile masz wzrostu? Ja jak wazyłam 53 kilo to byłam kościotrupem:)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry