reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Zobacz załącznik 444297
i tez 8, 5 kilo na plusie.

Klusiam, tylko 5 kilo CI zostało po poprzedniej? aile w ogole przytyłaś?
Ładny zgrabniutki brzusio

Zobacz załącznik 444439

To i ja sie pochwale jak mozna ;p
Mój brzuszek i Domek Moich dwóch lokatorów - 27tydzień i 2dni:tak:

Uploaded with ImageShack.us

27tydzien

buziak ty taka szczupła jesteś ja też tak chce

AVO zawsze do usług ;-)

A tak prezentuje się aktualna kwatera naszej córci
Zobacz załącznik 445152Zobacz załącznik 445153

Śliczne te wasze domki maluszków

sicilpol a ja właśnie ma tak że wole mieć brzuszek opięty jakąś koszulką bo wtedy widać że jest okrągły a jak założę coś luźnego to wydaje mi się żę jestem dwa razy szersza

buziak sliczny masz brzuszek tylko buziaka zaslonilas;-);-);-)a cyc faktycznie faaajowy:-D
tialana wygladam pododbnie, tzn mieszkanko dzidzi wyglada prawie identycznie, tez wole zalozyc bardziej dopasowane ciuszki zeby nie bylo ze ja z natury taka duuuza, tylko zrzucam wszystko na malego;-)
avo skad te kompleksy u ciebie????!!!!! dziewczyno wygladasz slicznie, napewno nie jedna by Ci pozazdroscila;-);-);-)

ale z Ciebie laska!!!!!ale buziola tez chcę zobaczyć:)

Tialana i Blond- wielkie dzięki w moim stanie komlementy sa mile widziane, bo sama widze potwora w lustrze- hahahaha

buziak ty taka szczupła jesteś ja też tak chce

AVO zawsze do usług ;-)

A tak prezentuje się aktualna kwatera naszej córci
Zobacz załącznik 445152Zobacz załącznik 445153

mowcie do mnie jeszcze:tak:
jestem duuuuuuza i mam potworna mleczarnie!!!

tialana - to Ty???? jakos inaczej Ciebie zarejestrowałam:baffled::tak: hehe super wygladasz!!
avo - ja Tobienic nie pisze bo Ty nas okłamujesz z ta swoja waga i ja Ci w nic juz nie wierze!!

wszystkim dziekuje za miłe słowa:tak:;-) jestescie niezastapione!!!

lui85 dobrze że ktoś mnie rozumie ;-)

buziak
bardzo możliwe że inaczej mnie zarejestrowałaś bo kojarzysz mnie ze starszych zdjęć, jak po 1 byłam dużo szczuplejsza, po 2 miałam długie blond włosy a po 3 miałam soczewki a teraz noszę okulary, gałka oczna zbyt sucha na soczewki a po 4 jak siedzę w domu to nie bardzo się maluję ;-)

reklama
mowcie do mnie jeszcze:tak:
jestem duuuuuuza i mam potworna mleczarnie!!!

tialana - to Ty???? jakos inaczej Ciebie zarejestrowałam:baffled::tak: hehe super wygladasz!!
avo - ja Tobienic nie pisze bo Ty nas okłamujesz z ta swoja waga i ja Ci w nic juz nie wierze!!

wszystkim dziekuje za miłe słowa:tak:;-) jestescie niezastapione!!!

Tialna- ja tez jakoś ianczej CIę zarejestrowałam:)Brzuchol superowy:)

Buziak ja nie kłąmie niestety z wagą- ważę teraz 71 kilo przy 173 cm, a Ty ile masz wzrostu? Ja jak wazyłam 53 kilo to byłam kościotrupem:)

Do góry