reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Wolę zwykłe usg oglądać jednak...jakoś dziwnie się czuję aż tak doglądając malucha...oczywiście moje odczucia nie ujmują im uroku...cudne dzieciaczki :)

reklama
AVO mi dziś łącze nawala i może temu miałam problem z dotarciem do waszej fotki, wy oczywiście też wyglądacie pięknie :tak: ja w ogóle to jestem zachwycona twoją urodą, twoje rysy twarzy i takie wyraziste oczy pięknie

Asiaa sliczny Twoj brzus:) taki zgrabny:)
AVO nie jestes niewidzialna:p po prostu wszystkie Ci figury zazdroszcza i sie nie odzywaja :D:D:Da tak powaznie to juz duzo wiecej widac tego brzuszka niz ostatnio:)nieprawda to co na fb pisza ze nie widac bo juz teraz widac naprawde:)w koncu 7 miesiac:)

A to ja nadrobie cale 27tc :-)

Aurelcia ja miala 12tygodni - a jak spojrzycie na jej raczke to wyraznie zobaczycie ze agentka z niej bo pokazala srodkowy paluszek :szok:

Zobacz załącznik 444190

A tu Aurelcia jak miala 17tygodni - mala modelka :-)
Zobacz załącznik 444191Zobacz załącznik 444192

A tu 18 tc - nie podobaja mi sie te fotki bo pepowina plywala wokol szyjki, ale prezentuje jedna z ulubionych pozycji Aurelci :tak:
Zobacz załącznik 444195

Jeszcze taki szkieletorek na tych zdjeciach.

Śliczna córunia

reklama
apropo zdjęć USG,ostanio wyszlam przed dom i widze plamę na chodniku przypominajaca twarz plodu z usg:tak: usteczka, glowka itp takie same jak na zdjeciach:tak: a wczoraj wychodze z domu a tam jakby szyjka doszla i brzuszek:szok:
wiem glupie ale normalnie jak zdjecie usg dzieciaczka

Do góry