reklama
tialana
Fanka BB :)
asia jak ten brzuszek jest piękny :-) a ty taka szczuplutka
tialana
Fanka BB :)
AVO mi dziś łącze nawala i może temu miałam problem z dotarciem do waszej fotki, wy oczywiście też wyglądacie pięknie ja w ogóle to jestem zachwycona twoją urodą, twoje rysy twarzy i takie wyraziste oczy pięknie
blond_20
Czarownica
Asiaa sliczny Twoj brzus taki zgrabny
AVO nie jestes niewidzialna po prostu wszystkie Ci figury zazdroszcza i sie nie odzywaja a tak powaznie to juz duzo wiecej widac tego brzuszka niz ostatnionieprawda to co na fb pisza ze nie widac bo juz teraz widac naprawdew koncu 7 miesiac
AVO nie jestes niewidzialna po prostu wszystkie Ci figury zazdroszcza i sie nie odzywaja a tak powaznie to juz duzo wiecej widac tego brzuszka niz ostatnionieprawda to co na fb pisza ze nie widac bo juz teraz widac naprawdew koncu 7 miesiac
A to ja nadrobie cale 27tc :-)
Aurelcia ja miala 12tygodni - a jak spojrzycie na jej raczke to wyraznie zobaczycie ze agentka z niej bo pokazala srodkowy paluszek
Zobacz załącznik 444190
A tu Aurelcia jak miala 17tygodni - mala modelka :-)
Zobacz załącznik 444191Zobacz załącznik 444192
A tu 18 tc - nie podobaja mi sie te fotki bo pepowina plywala wokol szyjki, ale prezentuje jedna z ulubionych pozycji Aurelci
Zobacz załącznik 444195
Jeszcze taki szkieletorek na tych zdjeciach.
Śliczna córunia
reklama
apropo zdjęć USG,ostanio wyszlam przed dom i widze plamę na chodniku przypominajaca twarz plodu z usg usteczka, glowka itp takie same jak na zdjeciach a wczoraj wychodze z domu a tam jakby szyjka doszla i brzuszek
wiem glupie ale normalnie jak zdjecie usg dzieciaczka
wiem glupie ale normalnie jak zdjecie usg dzieciaczka
Podziel się: