reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Wolę zwykłe usg oglądać jednak...jakoś dziwnie się czuję aż tak doglądając malucha...oczywiście moje odczucia nie ujmują im uroku...cudne dzieciaczki :)

reklama
AVO mi dziś łącze nawala i może temu miałam problem z dotarciem do waszej fotki, wy oczywiście też wyglądacie pięknie :tak: ja w ogóle to jestem zachwycona twoją urodą, twoje rysy twarzy i takie wyraziste oczy pięknie

Asiaa sliczny Twoj brzus:) taki zgrabny:)
AVO nie jestes niewidzialna:p po prostu wszystkie Ci figury zazdroszcza i sie nie odzywaja :D:D:Da tak powaznie to juz duzo wiecej widac tego brzuszka niz ostatnio:)nieprawda to co na fb pisza ze nie widac bo juz teraz widac naprawde:)w koncu 7 miesiac:)

A to ja nadrobie cale 27tc :-)

Aurelcia ja miala 12tygodni - a jak spojrzycie na jej raczke to wyraznie zobaczycie ze agentka z niej bo pokazala srodkowy paluszek :szok:

Zobacz załącznik 444190

A tu Aurelcia jak miala 17tygodni - mala modelka :-)
Zobacz załącznik 444191Zobacz załącznik 444192

A tu 18 tc - nie podobaja mi sie te fotki bo pepowina plywala wokol szyjki, ale prezentuje jedna z ulubionych pozycji Aurelci :tak:
Zobacz załącznik 444195

Jeszcze taki szkieletorek na tych zdjeciach.

Śliczna córunia

reklama
apropo zdjęć USG,ostanio wyszlam przed dom i widze plamę na chodniku przypominajaca twarz plodu z usg:tak: usteczka, glowka itp takie same jak na zdjeciach:tak: a wczoraj wychodze z domu a tam jakby szyjka doszla i brzuszek:szok:
wiem glupie ale normalnie jak zdjecie usg dzieciaczka

Do góry