reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Piekny brzucholek...
avo ja jak wazylam 68 tez lepiej wygladalam, tez wazylam kiedys przez dlugi czas 54 kg i to byla dopiero tragedia.... nic nie pomagalo na przytycie a pozniej jakos tak czlowiek sie zakochal to i zpasl od razu:-):-):-) nie wydaje mi sie zeby te 3 cm mialy jakakolwiek roznice, wiec blagam nie pisz zes duuza plisss:-D:-D:-D:-D pozniej razniej bedzie zrzucac razem;-)

Paulina no super:tak:
goldenlucy a jak sie przyjrzalam Twojemu malutkiemu brzuszkowi to normalnie malenstwo w Nim zauwazylam:szok::szok: jakby sie odbijalo. Wiem mam urojenia ale tak to dla mnie wyglada. moze przez to ze czarno-biale

goldenlucy slicznie wygladasz, brzuszek taki malutki ze szok...
polaato jestesmy dwie zeshizowane bo i ja tam widze nad pepkiem po prawej stronie cos... hihi

goldenlucy slicznie wygladasz, brzuszek taki malutki ze szok...
polaato jestesmy dwie zeshizowane bo i ja tam widze nad pepkiem po prawej stronie cos... hihi
otóż wlasnie tam, glowke ja widzę po prawej stronie pepka z naszej strony jak sie patrzy:tak: a nózki po drugiej stronie pepka:-D

reklama
Do góry