reklama
a oto mój maluszek z dnia 01.12.2011 Zobacz załącznik 413379
Cudo!!!!!!!!!!!!!!
Zobacz załącznik 413403Zobacz załącznik 413404A to moje maleństwa z dnia 02.12.2011
Jakie maleństwa?! Toż to giganty! ;D Super!
Carla ale masz super fotogenicznego dzidziusia I jak uwierzyłaś już w to wszystko ?
Kam sama nie wiem...czujecie pewnie po braku suwaka...może kolejne usg już całkiem rozwieje moje wątpliwości...że to nie jojo, nie wzdęcie...nie zgaga...to KLUSEK
Dobry wieczorek już po badaniach ....genetycznych a moje słonce skaczące wam pokażeZobacz załącznik 412773 moja głowka i moje kochane rączki
Zobacz załącznik 412774 a tutaj przed obrotem boczek pokaże hhihi
Obrotowe cudo!!!!!
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
No co Ty przestań Dopiero kolejne USG rozwieje wątpliwości ? Mało Ci ? Rób suwaka i nie wymyślaj Mamo Ty Niedowierzająca ! Oby dziecko dało Ci porządnego kopniaka którego zapamiętasz na całe życie , za kare !! że nie wierzysz w NieKam sama nie wiem...czujecie pewnie po braku suwaka...może kolejne usg już całkiem rozwieje moje wątpliwości...że to nie jojo, nie wzdęcie...nie zgaga...to KLUSEK
No co Ty przestań Dopiero kolejne USG rozwieje wątpliwości ? Mało Ci ? Rób suwaka i nie wymyślaj Mamo Ty Niedowierzająca ! Oby dziecko dało Ci porządnego kopniaka którego zapamiętasz na całe życie , za kare !! że nie wierzysz w Nie
Lęk chyba...bo jak uwierzę to mi ktoś znów zabierze?
Doskonale Cię rozumiem... Ja też bardzo długo nie dowierzałam. Nadal nie do końca to do mnie docieraLęk chyba...bo jak uwierzę to mi ktoś znów zabierze?
veritaserum71
Fanka BB :)
No to wedle obietnicy zdjecie z urodzin w sukience 12t4d i dalej dupa wieksza od brzucha hahaha )
Zobacz załącznik 413273
No nie przesadzaj. Brzuch wyprzedza cycki, więc nie masz co narzekać. Ciąża jak sie patrzy
reklama
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Obrotowe cudo!!!!!
W czasie badań tak się kręciło że w pewnym momencie rece poszly do góry a nogi w rozkrok jak przy kontroli policyjnej hihihih:-):-):-)
To już 13 tydzień !!!!!!!
Podziel się: