reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

gosiaczek 30 słodko :) Widać wszystko widać

xdorota nie martw się pewnie w 6 miesiącu tak Cie wysadzi że w jeden dzień całą garderobe będziesz musiała wymienić :) Często tak bywa.. :) Ciesz się że na ślub będziesz miala piękną figurę :)

reklama
11 tydzień.jpg
a to mój sprzed dwóch tygodni i niewiele się zmienił- a w pasie 10 cm więcej...dziwne to po prostu taka obła się robię- mam nadzieję, że z dzidziulem wszytsko ok:)

ja miałam tak samo, w pierwszej ciąży w 3 miesiącu juz latałam w ciążowych spodniach,,,a teraz nic nie widać (tzn, leciutko jest zaokraglony, jakbym się bardziej najadła) i ja sie cieszę:-)

No dokładnie, ja już nawet w 2 miesiącu miałam spodnie ciążowe, a teraz cały czas chodzę w swoich normalnych. Dziwne, bo niby słyszałam, że w drugiej ciąży szybciej wychodzi brzuch a u mnie jest odwrotnie. Nie wyglądam na ciężarną hehe a w pierwszej ciąży w 13 tygodniu to juz miałam wieeelki brzuchol

reklama
A ja i w spodnie i staniki stare wchodze :) Choć moj uznał ze jak mam sukienke albo tunike i rajty to widac bebzun... nie wiem od czego to zalezy :) Jutro wstawie zdjęcie w sukience z urodzin to moze coś wiecej bedzie widac:) Mam kolezanke podobnej budowy co ja ma ciaze 2 tygodnie starsza (nawet nie całe) jest to jej pierwsza ciaza i brzuch ma juz bardzo widoczny wiec to chyba kwestia mega indywidualna:)

PS. Macku mamy takie same panele :pP

Do góry