reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Ty cos kręcisz! 3,5 kg babe to ja mam w brzuchu i to dużo większym! :-D Przyznaj się ;) nie jadasz activi i dlatego :p

A ja mówie że mam nisko brzuch... opadł Ci!!!:-):-):-)

Aylin - ja zaplanowałam sesje na wtorek ;) więc krzyżuje do tego czasu nogi:p też chce pamiątke:D piękne!!:-)

MI maz kilka fotek strzelił. Bo generalnie sesji jako sesji nie mielismy... Jakos nie chciałam. Ale teraz przyjaciołka mnie molestuje ze ma prace zaliczeniwa z kursu fotografii i chce mi kilka zdjęc strzelic. więc niech ma... chyba sie zgodze O ile zdaży :)

No ja chyba za tym będę bardzo tęsknić, bo to takie cudowne uczucie, nawet jak czasami zaboli. Mi zawsze poprawia humor, nawet jak się pokłócę z K. i siedzę sama w pokoju i wyję w poduszkę to wystarczy jedno "puk" i już mi się gęba cieszy.

Oj ja tez, lubie jak tam sobie puka, przeciaga się i wierci....

reklama
DSCF2318.jpg
chcecie wierzyć czy nie ale mam jakies 13kg na plusie już ;O
zdjęcie z 19maja czyli 36t5d

MI maz kilka fotek strzelił. Bo generalnie sesji jako sesji nie mielismy... Jakos nie chciałam. Ale teraz przyjaciołka mnie molestuje ze ma prace zaliczeniwa z kursu fotografii i chce mi kilka zdjęc strzelic. więc niech ma... chyba sie zgodze O ile zdaży :)

Mnie też nie bedzie jakiś fotograf profesjonalista zdjec robił:) tylko koleżanka:) już ze 2 miesiace temu powiedziała że chce ze mną zdjecie jak mam brzuszek:) i dopiero we wtorek bedziemy robic:D a to sama końcówka już:D

A to mój brzuchol wczoraj, co moja dr stwierdziła, że bardzo urósł (o czym pisałam na lekarskim).
Zobacz załącznik 468270Zobacz załącznik 468271Zobacz załącznik 468272

Powiem Ci ze porównując te zdjęcia co dodałas ostatnio a te teraz to wida różnice:) większy i jest niżej:) no chyba ze na zdj tylko tak:) mnie sie podoba:)

13kg? Ja bym powiedziała że max. 4kg!!!!!

mlodak tak tak 13 :szok: no ale najważniejsze że dzidzia zdrowa i ma się dobrze chociaz mam cichą nadzieję że na nastepnej wizycie nie bedzie juz wiecej kg ;P

A to mój brzuchol wczoraj, co moja dr stwierdziła, że bardzo urósł (o czym pisałam na lekarskim).
Zobacz załącznik 468270Zobacz załącznik 468271Zobacz załącznik 468272
klusia super brzusio masz i naprawdę widać że niziutko już jest :tak:

Co za cudowny dzień dziś był - prawie 30 stopni w Irlandii i MY nad oceanem.....
Dla Was takie upały pewnie już dały się we znaki, dla mnie to raj:-)
IMG_1916.jpgIMG_1943.jpgIMG_1927.jpgIMG_1919.jpg
I niunia się wygrzewała też ;))
IMG_1931.jpgIMG_1935.jpg

reklama
Do góry