reklama
stokrotka:)
Mama Madzi!
a to mój brzucho z dzisiajszego ranka- pizamowo
Zobacz załącznik 467586
Avo-jaki malutki!!! Jestes dalej ode mnie a ile mniejszy brzusio. Ja tamw domu w majtkach bo nie wyrobilabym inaczej...
Klusia zdjecia sa super. Fantastyczna pamitaka na cale zycie szkoda ze ja nie moge sobie takiej zrobic... a tak wogole to powiedzcie mi dziewczyny czy mi sie nie opuscil ten brzuch dosc wyraznie przez te pare dni... odnosze wrazenie ze tak i to bardzo..
.Zobacz załącznik 46758223.06.2012 a poprzednie było robione 17.06.2012
W sumie nie wiem czy nisko, bo mnie sie wydaje że mam nisko i zdania sa podzielone:/ cześć mówi że nisko a cześć że nie
P.S. 17.06 i 23.06 przed nami dopiero
Klusia przepiekna sesja!!!!!!
Stokrotka-spory ten Twój brzusio
a
to mój brzucho z dzisiajszego ranka- pizamowo
Zobacz załącznik 467586
Maluteńki
a
Zobacz załącznik 467586
a mi mówią, że ja mam malutki...:-) stanęłabyś przy mnie i od razu mój zrobiłby się większy;-)
klusiaM
Fanka BB :)
Wiesz, jak pierwszy raz zobaczyłam, to też łezka się zakręciłaMoże nie uwierzysz, ale się popłakałam! Kurde serio. Piękne zdjęcia i niby nie ma nic do wzruszeń dla obcej Baby, a mi łzy nadal kapią. To chyba te hormony!
Przewspaniałe zdjęcia! I filmik też super! Piękna pamiątka!
A filmik z wczorajszej nocy jest jeszcze lepszy, ale to wczorajsze to normalnie ja płakałam z bólu, normalnie szalona baba...
stokrotka:)
Mama Madzi!
Ninuszka no rzeczywiście!!! miesiace mi sie pomyslily ja juz czerwcem żyje
Klusia zdjecia sa super. Fantastyczna pamitaka na cale zycie szkoda ze ja nie moge sobie takiej zrobic... a tak wogole to powiedzcie mi dziewczyny czy mi sie nie opuscil ten brzuch dosc wyraznie przez te pare dni... odnosze wrazenie ze tak i to bardzo..
.Zobacz załącznik 46758223.06.2012 a poprzednie było robione 17.06.2012
a
Zobacz załącznik 467586
Piękne brzucholki macie
reklama
siula
Fanka BB :)
Avo przepraszam a gdzie ty masz to dziecko bo brzusio mikro:-)
Podziel się: