reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

ok no wiec sie pokaże....
DSC_0292.jpgDSC_0334.jpgDSC_0127.jpg

reklama
a w moim mieszka 3, 5 kg baby i ponad połtora litra wód:) w pasie mam 102 cm:)
Ty cos kręcisz! 3,5 kg babe to ja mam w brzuchu i to dużo większym! :-D Przyznaj się ;) nie jadasz activi i dlatego :p

Zobacz załącznik 467818 moje kochane 111cm w pasie już niedługo bedzie wspomnieniem:-)

A ja mówie że mam nisko brzuch... opadł Ci!!!:-):-):-)

Aylin - ja zaplanowałam sesje na wtorek ;) więc krzyżuje do tego czasu nogi:p też chce pamiątke:D piękne!!:-)

ale śliczne brzusie,nacieszcie się bo za raz pozostanie po nich tylko pustka...a maly stworek bedzie wisial na cycu bardzo dziwne uczucie jak nikt Cie juz nie kopie ;-)

reklama
ale śliczne brzusie,nacieszcie się bo za raz pozostanie po nich tylko pustka...a maly stworek bedzie wisial na cycu bardzo dziwne uczucie jak nikt Cie juz nie kopie ;-)

No ja chyba za tym będę bardzo tęsknić, bo to takie cudowne uczucie, nawet jak czasami zaboli. Mi zawsze poprawia humor, nawet jak się pokłócę z K. i siedzę sama w pokoju i wyję w poduszkę to wystarczy jedno "puk" i już mi się gęba cieszy.

Do góry