reklama
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 467756
Mój brzuszek już na półmetku
urósł troszkę
Zdjęcie małe , bo wycinałam twarz
Mój brzuszek już na półmetku
urósł troszkę
Zdjęcie małe , bo wycinałam twarz
Rysica
Mama Szymusia i Monisi :)
Dziewczyny - piękne brzusie!!!
Avo - ja też nie wiem, gdzie ta Twoja córcia się tam zmieściła, nie mam pojęcia!!!
Aylin - ale fajna pamiątka, i fotki - super
Avo - ja też nie wiem, gdzie ta Twoja córcia się tam zmieściła, nie mam pojęcia!!!
Aylin - ale fajna pamiątka, i fotki - super
tialana
Fanka BB :)
AVO; ja nadal twierdzę że ty to się kapusty najadłaś i stale nas z tymi zdjęciami oszukujesz ;-) śliczny maleńki brzuszke
Aylin super pamiątka
Aylin super pamiątka
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Ty cos kręcisz! 3,5 kg babe to ja mam w brzuchu i to dużo większym! Przyznaj się nie jadasz activi i dlategoa w moim mieszka 3, 5 kg baby i ponad połtora litra wód w pasie mam 102 cm
Zobacz załącznik 467818 moje kochane 111cm w pasie już niedługo bedzie wspomnieniem:-)
A ja mówie że mam nisko brzuch... opadł Ci!!!:-):-):-)
Aylin - ja zaplanowałam sesje na wtorek więc krzyżuje do tego czasu nogi też chce pamiątke piękne!!:-)
reklama
ale śliczne brzusie,nacieszcie się bo za raz pozostanie po nich tylko pustka...a maly stworek bedzie wisial na cycu bardzo dziwne uczucie jak nikt Cie juz nie kopie ;-)
No ja chyba za tym będę bardzo tęsknić, bo to takie cudowne uczucie, nawet jak czasami zaboli. Mi zawsze poprawia humor, nawet jak się pokłócę z K. i siedzę sama w pokoju i wyję w poduszkę to wystarczy jedno "puk" i już mi się gęba cieszy.
Podziel się: