reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Moj wyglada prawie identycznie.
Tak wlasnie slyszalam o tych rozstepach ze moga pojawic sie nawet po porodzie...hmmm ja tez poki co uchronilam sie i nie mam ani jednego, smaruje sie dwa razy dziennie, co drugi dzien robie sobie peeling calego ciala... no zobaczymy jak wyskocza to juz nie z mojej winy nie bede miala sobie nic do zarzucenia;-);-) trudno zostana mi takie pamiatkowe medale ciazowe:-) rozpaczac nie bede

Paulina - pięknie:) i obniżenia nie widzę tylko pięknie sterczący brzuszek :-)
Też na razie nie mam rozstępów i mam nadzieje ze nie bedzie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: smaruje sie 2x kremem i dodatkowo oliwką w ciągu dnia więc jest 3 razy dziennie:-) powinno być git :-)

Moje brzuszysko chyba też zaczyna opadać?
Tak mi się wydaje ale to moze zależy od ułożenia maluszka?
To dzisiejsza sesja...nie najlepsza, bo fotograf do d...:D

Pozdrawiam brzuszatki ;)

Załączniki

• IMAG0379.jpg
    IMAG0379.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 94
  • IMAG0385.jpg
    IMAG0385.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 91
Ostatnia edycja:
Dzięki :D
Dobrze ze je widać, bo zaladowalam z komórki i ją ich nie widzę:( nawet niewiem które się wgraly? W każdym razie pozdrawiam i spadam:)

reklama
Verita, na tym drugim zdjęciu po prawej faktycznie wygląda jakby był niżej :tak:

Do góry