reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Moj wyglada prawie identycznie.
Tak wlasnie slyszalam o tych rozstepach ze moga pojawic sie nawet po porodzie...hmmm ja tez poki co uchronilam sie i nie mam ani jednego, smaruje sie dwa razy dziennie, co drugi dzien robie sobie peeling calego ciala... no zobaczymy jak wyskocza to juz nie z mojej winy nie bede miala sobie nic do zarzucenia;-);-) trudno zostana mi takie pamiatkowe medale ciazowe:-) rozpaczac nie bede

Paulina - pięknie:) i obniżenia nie widzę tylko pięknie sterczący brzuszek :-)
Też na razie nie mam rozstępów i mam nadzieje ze nie bedzie!:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: smaruje sie 2x kremem i dodatkowo oliwką w ciągu dnia więc jest 3 razy dziennie:-) powinno być git :-)

Moje brzuszysko chyba też zaczyna opadać?
Tak mi się wydaje ale to moze zależy od ułożenia maluszka?
To dzisiejsza sesja...nie najlepsza, bo fotograf do d...:D

Pozdrawiam brzuszatki ;)

Załączniki

• IMAG0379.jpg
    IMAG0379.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 96
  • IMAG0385.jpg
    IMAG0385.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 93
Ostatnia edycja:
Dzięki :D
Dobrze ze je widać, bo zaladowalam z komórki i ją ich nie widzę:( nawet niewiem które się wgraly? W każdym razie pozdrawiam i spadam:)

reklama
Verita, na tym drugim zdjęciu po prawej faktycznie wygląda jakby był niżej :tak:

Do góry