reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Verita, na tym drugim zdjęciu po prawej faktycznie wygląda jakby był niżej :tak:

Też mam takie wrażenie :-) To pewnie nic nie znaczy ale wcześniej miałam wrażenie, że cycki opierają mi się o brzuch a teraz...tylko jak ściągnę biustonosz ;-):laugh2:

Dziewczyny super brzuchy!! :tak: Trzeba pstrykać zdjecia puki są... stąd moja dzisiejsza sesja :-) już niedługo ich nie będzie :shocked2:

reklama
to i ja wstawie swoje. echhhh rosne i rosne

Załączniki

• IMG_6166.JPG
    IMG_6166.JPG
    53,9 KB · Wyświetleń: 112
lui ładniutki ten Twój brzuchalek no i zgadzam się z niniuszką

kurdę mam kompleksy laski po was widać ze tak powiem wprost ze macie te (.)(.) większe a u mnie ehhh myślałam że będą większe

a chciałabym aby to się dało tak , że ktoś chce mniejsze i ''udostępni'' osobie bardziej ''potrzebującej'' :-D

Oj tak, też bym tak chciała. Szczególnie wtedy gdy próbuję sobie kupić jakąś fajną bluzkę albo kieckę na wesele. Zakładam rozmiar 38 i wszędzie jest ok, tylko w cyckach się dopiąć nie mogę :szok:.

Idąc za przykładem Kamili tez sobie zrobiłam fotkę na pamiątkę, bo nie wiadomo jak długo te piłeczki jeszcze będziemy miały

reklama
Do góry