reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

Verita, na tym drugim zdjęciu po prawej faktycznie wygląda jakby był niżej :tak:

Też mam takie wrażenie :-) To pewnie nic nie znaczy ale wcześniej miałam wrażenie, że cycki opierają mi się o brzuch a teraz...tylko jak ściągnę biustonosz ;-):laugh2:

Dziewczyny super brzuchy!! :tak: Trzeba pstrykać zdjecia puki są... stąd moja dzisiejsza sesja :-) już niedługo ich nie będzie :shocked2:

reklama
to i ja wstawie swoje. echhhh rosne i rosne

Załączniki

• IMG_6166.JPG
    IMG_6166.JPG
    53,9 KB · Wyświetleń: 116
lui ładniutki ten Twój brzuchalek no i zgadzam się z niniuszką

kurdę mam kompleksy laski po was widać ze tak powiem wprost ze macie te (.)(.) większe a u mnie ehhh myślałam że będą większe

a chciałabym aby to się dało tak , że ktoś chce mniejsze i ''udostępni'' osobie bardziej ''potrzebującej'' :-D

Oj tak, też bym tak chciała. Szczególnie wtedy gdy próbuję sobie kupić jakąś fajną bluzkę albo kieckę na wesele. Zakładam rozmiar 38 i wszędzie jest ok, tylko w cyckach się dopiąć nie mogę :szok:.

Idąc za przykładem Kamili tez sobie zrobiłam fotkę na pamiątkę, bo nie wiadomo jak długo te piłeczki jeszcze będziemy miały

reklama
Do góry