reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

esperanza ja w chwili obecnej nie mam (tfu tfu) no ale moga tez wlasnie wyjsc w ostatnim miesiacu badz po porodzie :(
Wydaje mi sie ze chyba nie rosnie juz tak no ale pewnosci nie mam najlepiej jak wypowiedza sie doswiadczone mamuski :)

reklama
brzuch rosnie bardzo w 9 miesiącu. Rozstępy potrafia się nawet pojawic na dzień przed porodem lub parę dni po nim. Cieszyc się nalezy tak 2 tyg. po porodzie.:)

mi sie po pierwszej ciazy udało ich nie mieć. Teraz póki co nie mam i mam nadzieję,ze tak zostanie......

brzuch rosnie bardzo w 9 miesiącu. Rozstępy potrafia się nawet pojawic na dzień przed porodem lub parę dni po nim. Cieszyc się nalezy tak 2 tyg. po porodzie.:)

mi sie po pierwszej ciazy udało ich nie mieć. Teraz póki co nie mam i mam nadzieję,ze tak zostanie......

AVO to mnie zmartwiłaś i to bardzo, ja tu myślałam że właśnie dużo już nie rośnie a tu taki psikus no nic czekamy do 37tygodnia a później że tak powiem niech działa grawitacja ;P i dzieje się wola boska :-D
Ja mam nadzieje że uda mi się ''uchronić od rozstępów''

mi się rozstępy pojawiły w 6 msc pierwszej ciąży i tak są do dnia dzisiejszego .. w tej ciąży przybyło 3 nowe na brzuchu .. ale tak czy siak cały brzuch mam jak zebra ;) już się przyzwyczaiłam ale powiem szczerze, że ciężko przeżywałam jak każdego dnia znajdowałam kolejny nowy rozstęp w pierwszej ciąży .. :p ja mówię tylko o brzuchu bo tylko tam je mam:p

Mi rozstępy w pierwszej ciazy zaczeły sie pojawiac dwa dni po terminie:wściekła/y: a myslalam, ze sie uchronilam i do dzisiaj sa na boczkach:zawstydzona/y:
Brzuch sie uratował ale zobaczymy czy lada chwila nie wyjdą.
Nigdzie indziej na szczęscie nie mam ale jeszcze nic straconego:-D
Co ma być to bedzie

Ja mam rozstępy na biodrach i po obu stronach kolan, taka pamiątka z okresu dojrzewania.
W ciąży jak na razie nic mi nie wyskoczyło i bardzo bym chciała aby tak pozostało.... może się uda, w końcu już tylko 3 tygodnie i 3 dni mi zostały tylko.

Ja nigdy rozstepów nie miałam, teraz też puki co skóra bardzo ładna. Moja mama teZ w ciązy nie miała mimo, że przytyła podobno bardzo. Więc trzymam kciuki by tak było do końca.

Młodak zazdroszcze tych 3 tygodni.....

mlodak ja tez mam z okresu dojrzewania kilka rozstepow ale po boku i wlasnie na lydce z tylu ale te to takie jak sie bardzo by ktos przyjzal a z okresu ciazy mam jednego na piersi :o wyskoczyl skubany

esperanza - w ostatni miesiącu dzidziuś dużo przybiera, więc brzuszek jeszcze może sporo sie powiększyć, ale wcale niekoniecznie, to sprawa indywidualna

reklama
P1070134.jpgtroszke mi obwisloP1070128.jpg i brzunio idzie na dol ewidentnie widze wiecej rzeber i reke nawet dwie wloze pod cycki na zamknietym dodalam plazowanie wielorybki:-):tak::-D:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry