reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Blaneczka brzusio rzeczywiście niewielki, ale uroczy, no i ma to swoje zalety, np. mniejsze ryzyko rozstępów czy obwisłej skóry ;-)
moja siostra też miały niewielki brzuch, coś jak twój właśnie, a do 6 miesiąca to w ogóle nie miała brzucha:szok:

Zaza- sliczny, okraglutki brzusio i bardzo zgrabniutka z Ciebie mamusia :-D
Blaneczka- rzeczywiscie malutki brzusio Ty to bys mogla konkurowac z AVO ona tez ma taki malutki :-D Ja zawsze tez bylam szczuplutka nigdy wiecej niz 45kg nie wazylam a w ciazy mam duzy brzuszek i to od samego poczatku.

Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę:D
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki . :)
No ale nie będę więcej marudziła ;P

Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431

Jejku! Maleństwo!
Ale jak już nie raz i nie dwa było mówione - wielkość brzucha o niczym nie świadczy!
Mojej siostry koleżanka urodziła na końcu marca - a brzuszek był widoczny dopiero w 9 miesiącu! Takim to dobrze - zero strachu o rozstępy :-)

to i ja wam się pochwalę - poprzypominacie sobie stare czasy:pPP choć mój brzuch mnie zaatakował nagle znienacka 2 dni przed świętami - istny szok:)
dołączam też moje2,16cm szczęścia - dziś pierwszy raz na własne uszy słyszałam serducho!!!!! siuuuuper!!!

Zobacz załącznik 454960Zobacz załącznik 454961Zobacz załącznik 454962Zobacz załącznik 454963

Zobacz załącznik 455502 a to porównanie mojego brzucha, które całkiem mocno mnie zdziwiło ;)) i gustowna różowa piżamka hyhyhy

śliczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!

klusia kochana:-)

a oto moj brzuch i moje kg (14 na +):zawstydzona/y::zawstydzona/y:
(31 tc)

mlodak Lena niezapominajka magnii polaa cudne brzuchole chociaż każdy inny, ale taki chyba właśnie jest urok brzusiów ciążowych:tak:

Klusia cudna jest twoja córeczka, super pamiątka takie zdjęcie, a ja coraz bardziej żałuje, że się n 3d nie zdecydowałam:-(

no i ja się zaktualizuje -zdjęcia z wczoraj (30t5d)

Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę:D
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki . :)
No ale nie będę więcej marudziła ;P

Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431

Brzucholki piękne!!!!!!!!!! Jak fajnie że każda z nas ma inny brzuszek bo można pooglądać różne wielkości i kształty :-D

reklama

• [*=center] 34 . ..jpg
    [*=center]34 ..jpg
    [*=center]34.jpg

Z uwagi na to, że zaraz będzie PO WSZYSTKIM postanowiłam robić częściej zdjęcia, na pamiątkę ;-)
Dziś - 34 tydzień ciąży.

Do góry