reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

reklama
Blaneczka brzusio rzeczywiście niewielki, ale uroczy, no i ma to swoje zalety, np. mniejsze ryzyko rozstępów czy obwisłej skóry ;-)
moja siostra też miały niewielki brzuch, coś jak twój właśnie, a do 6 miesiąca to w ogóle nie miała brzucha:szok:

Zaza- sliczny, okraglutki brzusio i bardzo zgrabniutka z Ciebie mamusia :-D
Blaneczka- rzeczywiscie malutki brzusio Ty to bys mogla konkurowac z AVO ona tez ma taki malutki :-D Ja zawsze tez bylam szczuplutka nigdy wiecej niz 45kg nie wazylam a w ciazy mam duzy brzuszek i to od samego poczatku.

Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę:D
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki . :)
No ale nie będę więcej marudziła ;P

Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431

Jejku! Maleństwo!
Ale jak już nie raz i nie dwa było mówione - wielkość brzucha o niczym nie świadczy!
Mojej siostry koleżanka urodziła na końcu marca - a brzuszek był widoczny dopiero w 9 miesiącu! Takim to dobrze - zero strachu o rozstępy :-)

to i ja wam się pochwalę - poprzypominacie sobie stare czasy:pPP choć mój brzuch mnie zaatakował nagle znienacka 2 dni przed świętami - istny szok:)
dołączam też moje2,16cm szczęścia - dziś pierwszy raz na własne uszy słyszałam serducho!!!!! siuuuuper!!!

Zobacz załącznik 454960Zobacz załącznik 454961Zobacz załącznik 454962Zobacz załącznik 454963

Zobacz załącznik 455502 a to porównanie mojego brzucha, które całkiem mocno mnie zdziwiło ;)) i gustowna różowa piżamka hyhyhy

śliczna dziewczynka !!!!!!!!!!!!

klusia kochana:-)

a oto moj brzuch i moje kg (14 na +):zawstydzona/y::zawstydzona/y:
(31 tc)

mlodak Lena niezapominajka magnii polaa cudne brzuchole chociaż każdy inny, ale taki chyba właśnie jest urok brzusiów ciążowych:tak:

Klusia cudna jest twoja córeczka, super pamiątka takie zdjęcie, a ja coraz bardziej żałuje, że się n 3d nie zdecydowałam:-(

no i ja się zaktualizuje -zdjęcia z wczoraj (30t5d)

Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę:D
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki . :)
No ale nie będę więcej marudziła ;P

Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431

Brzucholki piękne!!!!!!!!!! Jak fajnie że każda z nas ma inny brzuszek bo można pooglądać różne wielkości i kształty :-D

reklama

• [*=center] 34 . ..jpg
    [*=center]34 ..jpg
    [*=center]34.jpg

Z uwagi na to, że zaraz będzie PO WSZYSTKIM postanowiłam robić częściej zdjęcia, na pamiątkę ;-)
Dziś - 34 tydzień ciąży.

Do góry