_Blaneczka_
Fanka BB :)
Pamka -nie mam pojęcia .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki .
No ale nie będę więcej marudziła ;P
Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431
to i ja wam się pochwalę - poprzypominacie sobie stare czasyPP choć mój brzuch mnie zaatakował nagle znienacka 2 dni przed świętami - istny szok
dołączam też moje2,16cm szczęścia - dziś pierwszy raz na własne uszy słyszałam serducho!!!!! siuuuuper!!!
Zobacz załącznik 454960Zobacz załącznik 454961Zobacz załącznik 454962Zobacz załącznik 454963
Zobacz załącznik 455502 a to porównanie mojego brzucha, które całkiem mocno mnie zdziwiło ) i gustowna różowa piżamka hyhyhy
Zobacz załącznik 455811Zobacz załącznik 455812 Nasza skręcona córunia:-)
klusia kochana:-)
a oto moj brzuch i moje kg (14 na +)
(31 tc)
mlodak Lena niezapominajka magnii polaa cudne brzuchole chociaż każdy inny, ale taki chyba właśnie jest urok brzusiów ciążowych
Klusia cudna jest twoja córeczka, super pamiątka takie zdjęcie, a ja coraz bardziej żałuje, że się n 3d nie zdecydowałam:-(
no i ja się zaktualizuje -zdjęcia z wczoraj (30t5d)
Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki .
No ale nie będę więcej marudziła ;P
Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431