reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Po obu stronach brzuszka (nasze brzuszki i zdjęcia usg)

goldenlucy super maluszek

u nas niestety zaden gin nie ma takiego usg, żeby zrobić zdjęcie takiej twarzyczki, choć to fajna pamiątka

reklama
A ja chyba nie chce takiego zdjecia. Troszke mnie przeraża to podgladanie.
Moja sie ukryla i czeka mnie niespodzianka. Dopiero za dwa miesiące zobacze buziaczka moje niuni. I prosze mnie nie uswiadamiac ze moze szybciej.... Nie chce szybciej :)

Ja bardzo chciałam zobaczyć. Film mam nagrany na płytę. Mnie bardzo miło się podglądało jak się rusza, oczka otwiera czy paluszka wkłada do buzi. Niezapomniane przeżycie :-)

goldenlucy dla mnie bomba taka pamiatka, ja tez zbieram wszystko co dostane od gina, mam filmiki z 3 usg na poczatku moze to nie wyglada fajnie jak jest jeszcze taki plastus np w 13 tyg ale teraz;-);-) maluch bedzie mial pamiatke

hymmm, nasze dziecko nie pozostawiło wątpliwości, że jest chłopcem :-D

35k1jjq.jpg

mlodak, boskie to jest to, że na stole w kuchni leży fotka wydrukowana i co mąż tam wchodzi, to się na nią gapi, potem włącza uśmiech numer 17 i mruczy pod nosem "no, po tatusiu!" :-D

reklama
mlodak, boskie to jest to, że na stole w kuchni leży fotka wydrukowana i co mąż tam wchodzi, to się na nią gapi, potem włącza uśmiech numer 17 i mruczy pod nosem "no, po tatusiu!" :-D

No się domyślam :-). Kurczę chyba się skuszę na to 3D - tylko kto mi zagwarantuje, że młody będzie chciał pokazać się w całej okazałości????

Do góry