reklama
_Blaneczka_
Fanka BB :)
Bardzo Wam dziękuję za pocieszanie :**
Wystraszyłam się trochę jak obejrzałam Wasze zdjęcia - też chce taki brzuszek !
Tata prawdopodobne dziś wraca z rejsu , więc postaram się jutro coś zrobić dla Was !
Wystraszyłam się trochę jak obejrzałam Wasze zdjęcia - też chce taki brzuszek !
Tata prawdopodobne dziś wraca z rejsu , więc postaram się jutro coś zrobić dla Was !
mlodak ja to lubię sobie zdjęcia w ciąży robić, bo zauważyłam, że mi na nich parę kilo ubywa hehe
Też mam po sobie takie wrażenie, hahahahaha.
śliczny brzusio i powiem Ci, że chyba mamy bardzo podobne, przynajmniej tak mi się wydaje. Bo jak spojrzałam to miałam wrażenie, że to mój hehehe!! a może to też przez te paseczki, bo ostatnio robiłam fotę też w bluzce w paski.
zaza cudowny brzuszek zgrabniutka jesteś;-)
Blaneczka to czekamy na zdjecie w takim razie, ja pamietam, ze moja kolezanka jak byla w ciazy to miala do końca bardzo mały brzuszek, az sie wierzyc nie chcialo, ze to byl 9 miesiac jak sie z Nia widzialam a mała wazyla 3.900 i miala 60 cm, naprawdę. Bylam w szoku.
Moj Kuba tez mial 60 i wazyla dobrze ponad 4 kg ale ja mialam pod koniec brzuchol a nie brzuszek
Blaneczka to czekamy na zdjecie w takim razie, ja pamietam, ze moja kolezanka jak byla w ciazy to miala do końca bardzo mały brzuszek, az sie wierzyc nie chcialo, ze to byl 9 miesiac jak sie z Nia widzialam a mała wazyla 3.900 i miala 60 cm, naprawdę. Bylam w szoku.
Moj Kuba tez mial 60 i wazyla dobrze ponad 4 kg ale ja mialam pod koniec brzuchol a nie brzuszek
_Blaneczka_
Mam zdjęcia ! : D Jak widać- w dżinsy się jeszcze mieszczę. Co prawda w większym rozmiarze, ale się mieszczę
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki .
No ale nie będę więcej marudziła ;P
Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431
Co do mojego marudzenia - wolałabym mieć trochę węższy brzuszek, ale większy ;P
A ja mam niewielki i szeroki .
No ale nie będę więcej marudziła ;P
Zobacz załącznik 456430Zobacz załącznik 456431
Pamka_
Dumna mama Króla Juliana
Blaneczka masz bardzo fajny brzuch.
Ja wczoraj skacząc po programach w TV zatrzymałam się na chwilę na takim głupim programie pt "Ciąża z zaskoczenia". Dziewczyna miała w 9MC jeszcze mniejszy brzuch- i jakiś lekarz się wypowiadał, że nie jest to nic dziwnego po prostu dziecko leży bliżej kręgosłupa, bardziej pod żebrami.
W sumie to Ty przy niej masz wielkiego brzucha
Ja wczoraj skacząc po programach w TV zatrzymałam się na chwilę na takim głupim programie pt "Ciąża z zaskoczenia". Dziewczyna miała w 9MC jeszcze mniejszy brzuch- i jakiś lekarz się wypowiadał, że nie jest to nic dziwnego po prostu dziecko leży bliżej kręgosłupa, bardziej pod żebrami.
W sumie to Ty przy niej masz wielkiego brzucha
_Blaneczka_
No to już uspokoiłam się na dobre
A program też oglądałam . Szokujące to dla mnie jest.
Kiedyś był odcinek o kobiecie, która urodziła bliźniaki w toalecie (jeden dzidziuś wpadł jej do muszli klozetowej ). Nie wiedziała o ciąży , skurcze wzięła za zaparcia . Dzieciaczki przeżyły, ale byłam w szoku .
A program też oglądałam . Szokujące to dla mnie jest.
Kiedyś był odcinek o kobiecie, która urodziła bliźniaki w toalecie (jeden dzidziuś wpadł jej do muszli klozetowej ). Nie wiedziała o ciąży , skurcze wzięła za zaparcia . Dzieciaczki przeżyły, ale byłam w szoku .
reklama
Podziel się: