reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płyn do higieny intymnej

reklama
Link do: Analiza: Płyny do higieny intymnej
Polecam ci tą stronkę znajdziesz coś dla siebie, przede wszystkim bezpiecznego!
Hmm.. ciekawe zestawienie, dzięki!
Od lat używam tylko jednego żelu - Ziaja intima różowa z kwasem mlekowym. Próbowałam kilku różnych firm, ale każda mnie podrażniała, poza właśnie tą różową Ziają. Ale w zestawieniu jest ona na NIE.
Teraz pytanie, czy z powodu ciąży ryzykować i zmieniać sprawdzony on lat żel, który mnie nie uczyli i nie podrażni na taki bardziej polecany?

Ja uzywalam ginekologiczny płyn do higieny intymnej z Ziaja i dobrze się sprawdził. Poza tym przed ciążą, w ciąży i po stosowałam Lactacyd emulcja do higieny intymmej i ten płyn jest chyba dla mnie najlepszy ze wszystkich

Hmm.. ciekawe zestawienie, dzięki!
Od lat używam tylko jednego żelu - Ziaja intima różowa z kwasem mlekowym. Próbowałam kilku różnych firm, ale każda mnie podrażniała, poza właśnie tą różową Ziają. Ale w zestawieniu jest ona na NIE.
Teraz pytanie, czy z powodu ciąży ryzykować i zmieniać sprawdzony on lat żel, który mnie nie uczyli i nie podrażni na taki bardziej polecany?
Ja też całe życie używałam tego z ziajki ale po przeczytaniu bloga srokao przestawiłam się na te polecane przez nią i jest okay. [emoji4]

reklama
Ja uzywalam ginekologiczny płyn do higieny intymnej z Ziaja i dobrze się sprawdził. Poza tym przed ciążą, w ciąży i po stosowałam Lactacyd emulcja do higieny intymmej i ten płyn jest chyba dla mnie najlepszy ze wszystkich
Mnie Lactacyd Femina (pomarańczowy) trochę podrażniał. Ale wydaje mi się, że skład składem, warto patrzeć i wybierać bezpieczne, ale i tak najważniejsze jest, jeśli coś jest dla Ciebie dobre i się sprawdza :)

reklama
Do góry