reklama
dziewczyny sypnijcie jakims dobrym kawalkiem , a moze ktos chce poplotkowac , bo ja mam teoretycznie godzinke pracy , ale zadnych zlecen ;D wiec mam czas ;D , stwierdzilam , ze na koniec tygodnia moge sie troszeczke poobijac
Rozwód
Adwokat pyta swojego klienta:
- Dlaczego chce się pan rozwieść?
- Bo moja żona cały czas szwenda się po knajpach!
- Pije?
- Nie, łazi za mną!
Dwóch ruskich chcialo przejsc przez granice i przemycic egzotyczny gat. wiewiórki,lecz nie wiedzą jak.Jeden mowi:wsadze ją sobie w gacie tam nikt nie sprawdzi.Podzas kontroli rusek nie wytrzymał i zawył z bólu.Po fakcie podczas podróży do wiezienia za przemyt drugi rusek pytarzeciez już prawie nam sie udało co się stało?
Że z dupy zrobiła sobie dziuplę to rozumiem, z jaj orzechy też, ale jak chciała zaciągnąć orzechy do dziupli to juz nie wyrobiłem!!!
Adwokat pyta swojego klienta:
- Dlaczego chce się pan rozwieść?
- Bo moja żona cały czas szwenda się po knajpach!
- Pije?
- Nie, łazi za mną!
Dwóch ruskich chcialo przejsc przez granice i przemycic egzotyczny gat. wiewiórki,lecz nie wiedzą jak.Jeden mowi:wsadze ją sobie w gacie tam nikt nie sprawdzi.Podzas kontroli rusek nie wytrzymał i zawył z bólu.Po fakcie podczas podróży do wiezienia za przemyt drugi rusek pytarzeciez już prawie nam sie udało co się stało?
Że z dupy zrobiła sobie dziuplę to rozumiem, z jaj orzechy też, ale jak chciała zaciągnąć orzechy do dziupli to juz nie wyrobiłem!!!
>> Na plaży dla nudystów rozmawiają dwa penisy. Jeden
> śliczny, wypasiony a
> > > > >> drugi jakiś taki szary i pomięty.
> > > > >> - Ładnie wyglądasz - mówi ten brzydki.
- Wiesz - dumnie odpowiada piękniś - bo ja strzelę jedno bzykanko i potem tydzień odpoczywam.
> > > > >> - To masz fajnie, ja dzień w dzień "rąbię" po pięć, sześć razy. Nie mam, kiedy odpocząć...
> > > > >> - To spróbuj się nie podnosić - radzi pierwszy -
> Słyszałem, że to pomaga.
> > > > >> - ***** tam pomaga - odpowiada ze złością ten
> "pracowity" - Kiedyś się nie podniosłem, to mnie k......mało nie zjedli!
> śliczny, wypasiony a
> > > > >> drugi jakiś taki szary i pomięty.
> > > > >> - Ładnie wyglądasz - mówi ten brzydki.
- Wiesz - dumnie odpowiada piękniś - bo ja strzelę jedno bzykanko i potem tydzień odpoczywam.
> > > > >> - To masz fajnie, ja dzień w dzień "rąbię" po pięć, sześć razy. Nie mam, kiedy odpocząć...
> > > > >> - To spróbuj się nie podnosić - radzi pierwszy -
> Słyszałem, że to pomaga.
> > > > >> - ***** tam pomaga - odpowiada ze złością ten
> "pracowity" - Kiedyś się nie podniosłem, to mnie k......mało nie zjedli!
reklama
;D
Axxa z kad ty kochana bierzesz te kawaly , rewelacyjne ;D
gosia ja zdecydowanie tez sie rozleniwilam , ale nie na dlugo od poniedzialku duzo pracy papierkowej i duzo spotkan z klientami , ktorzy przewaznie zawsze marudza , ze to by chcieli inaczej , lepiej ale oczywiscie za ta sama cene
no nic w kazdym razie od poniedzialku wiecej pracy
Axxa z kad ty kochana bierzesz te kawaly , rewelacyjne ;D
gosia ja zdecydowanie tez sie rozleniwilam , ale nie na dlugo od poniedzialku duzo pracy papierkowej i duzo spotkan z klientami , ktorzy przewaznie zawsze marudza , ze to by chcieli inaczej , lepiej ale oczywiscie za ta sama cene
no nic w kazdym razie od poniedzialku wiecej pracy
Podziel się: