reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Plotuchy starajacych(rozładowanie napięcia:)

Gra jest prosta kliknijcie na link,potem play,a potem uzywajac spacji do strzelania,a strzalki prawo ,lewo do poruszania mezkoscia.Zycze udanych celow,moze jak wam sie uda to i wasi partnezy sobie rowniez poradza,dajcie im sprobowac zagrac,dla poprwienia nastroju ;D :D ;D

http://love.gg/condomgame.swf

Wierze,ze moje drogie kolezanki doczekacie sie tylko wspanialych dwoch kreseczek,tego zycze z calego serca kazdej ;)
TRZYMAM MOCNO KCUKI

a teraz zaprawszam do zabawy................ ;D ;D ;D

reklama
OOOOWątek wrócił do łask:)
a tak nawiasem..wyluzowałam..poczytałam wątek..i zafasolkowałam:):)!Warto się oderwac od rozmów o @..dzieciach...objawach..itd..

widzę że nie tylko ja mam jakiś taki ........... nastrój... więc może troszke humoru... zawsze to weselej....

Kaczyński przedstawia swój program w sejmie, kolejno wymienia postulaty
"..chciałbym stworzyć 3 mln mieszkań, ograniczyć inflację, ale
jednocześnie zwiększyć wydatki publiczne, wprowadzić nieodpłatne
kształcenie dla wszystkich studentów, 2 krotnie zwiększyć emerytury i
renty a jednocześnie ograniczyć dziurę budżetową ..(...)" Nagle
wypowiedź przerywa głos z sali :
- Panie Kaczyński, tak to tylko Panu w Erze dopasują...

leci samolot.....
w nocy większość pasażerów śpi.....
tym samolotem lecą sobie  dwa geje obok siebie (para)
- jeden mówi do drugiego- misiu pokochamy się....
-no coś ty..... tu jest pelno ludzi....
-e tam...ale wszyscy śpią.... o zobacz halo czy ma ktoś pożyczyc dlugopis?!
....nic cisza.....
-widzisz... mówilem że wszyscy śpią....
no i pobzykali się.....:)
-Nad ranem stewardesa obchodzi poklad patrzy a tu pasażer ...
siedzi smutny...zarzygany .....obsikany i posrany.....
pyta się go ...
-jak pan się źle czul to dlaczego pan nie wolal o pomoc?...
a on odpowiada...
-jeden wolal o dlugopis...to go w dupę wyruchali ...

na dobry początek dnia... aby miło się zaczął...:):)

Środek lata, skwar nie do wytrzymania, w tramwaju ścisk. Obok spasionego, spoconego faceta stoi atrakcyjna dziewczyna. Facet gapi się na nią jak sroka w gnat. Dziewczyna to spostrzega. Facet jest speszony, ale dziewczyna ślicznie się uśmiecha, po czym zwraca się do niego zmysłowym głosem:
- Proszę mi powiedzieć... Czy lubi pan uprawiać seks po prysznicem?
- Słucham... że jak?! - duka zaskoczony facet, zdziwiony bezpośredniością dziewczyny.
- Pytałam, czy lubi się pan pieprzyć pod prysznicem?
- No bo... ja... - facet wciąż nie może podźwignąć oklapniętej szczęki.
- Niech się pan nie wstydzi - mówi dziewczyna. - Na przykład ja bardzo lubię seks pod prysznicem, chciałabym wiedzieć, czy pan również?
- No owszem, lubię... - odpowiada gość, zaczynając wierzyć w swój szczęśliwy dzień.
- To proszę się tam pieprzyć codziennie rano i wieczorem, albo przestać jeździć tramwajem.

Facet w biedronce, stoi przy kasie, na tasmie pierdoły pierwszej
potrzeby w tym jajka. Pani nabija, jedzie po kolei, doszła do jajek.
Przesuwa i przesuwa po czytniku, a ta bestia nic.
Stara się dziewczyna -
a tu ze strony jajek zero wspolpracy.. Zdenerwowana wrzeszczy do jakies koleżanki:
- Jaaaaaaaadzia.. Jajka mi nie wchodzą!..
Facet odpowiedział:
- Wie pani, jajka zazwyczaj nie wchodza..

Spotkały się stworzonka z Ludzkich Dolinek.
Opowiada Woskowinek:
- Do mnie zagląda czasami taka watka na patyczku i próbuje mnie wyciągnąć, wtedy chowam się głęboko w uszku i nie może mnie dostać
Na to Próchniaczek:
- Do mnie wpada 2 razy dziennie szczoteczka i próbuje mnie za każdym razem wykurzyć, chowam się głęboko między ząbkami i nic mi nie może zrobić...
Dołącza się Grzybek Pochewka:
- A do mnie zagląda czasami taki jeden łysol. Nie może się najpierw zdecydować czy wejść czy nie, a na koniec zarzyguje mi całą chatkę ...
Na to wyrywa się Próchniaczek:
- O! Tego gnoja to ja też znam!

reklama
Do góry