reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

plotki wozkowo-kolezenskie i nie tylko....zapraszam sofik, gastone, gieo-ska i inne:)

Sofik w mothercare buzz4 jest po 255e, fotelik 115e, spiworek 60e, a gondola 165e...:-D

ja mam przed soba katalog mothercare z Irl i buzzz 4 jest po 475 e spacerkow wiec chyba jest teraz jakas promocja na niego ... tak ????????
fotelik po 150 e , a gondola po 190 e bez cneta, nie kłamala bym dlatego podalam Taka cene...

dopisane
juz widze ta promocje : http://www.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?PageType=PUB&DataId=DA000018&Rnd=1499088553 no ale jak Kupowalam to nie bylo tego wozka wiec nawet nie bede sie stresowac...pozatym to tylko kolor GOLD a mi sie on wogole nie podoba ...

larkaa wiesz pytam bo to niezly zbieg okolicznosci , Mojego kuznka zona ma siostre i jej coreczka na tez na imie Kalina i tez sie urodzila 14 lutego 2009 ;-) na poczatku myslam ze Ty to Ona ale zdjecie i miejscowosc mi nie pasowasuje...
a co do gondoli to na stronach wczsniej jest moj filmik jak mi sie gondola rusza :baffled:jak masz ochote to siew cofinij troche w stecz...

Kasia juz kumam , wiesz ja to z tym ciezko kapujacych...

Ostatnia edycja:
reklama
[BSofik a mi sie wlasnie gold podoba:-) ale nie mam nikogo kto by mi kupil buzza w irlandii:-( czy tez ten sklep jest moze w anglii nie wiecie??poza tym jest chyba jeszcze duzo za wczesnie na kupno wozia maz by mnie zabil jakbym kupila teraz wozek hehe...ja licze ze na jesien beda tez takie promocje:-)[/COLOR][/B]

larkaa i Sofik jako ze macie takie same wozie to ile wazy wersja spacerowa bo ja gdzies znalazlam ze one az 14,4kg czy to prawda??bo w sumie na aukcjach pisze ze 12kg dajcie znac:-):-)

Sofia tak samo się buja w górę i dół, ale przecież to jest specjalnie zrobione, żeby można było dziecko bujać w trakcie jazdy (ja tak zawsze robię), a nie wada :|

a to nasz buzz

Załączniki

• buzz.jpg
    buzz.jpg
    46,8 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Sofia tak samo się buja w górę i dół, ale przecież to jest specjalnie zrobione, żeby można było dziecko bujać w trakcie jazdy (ja tak zawsze robię), a nie wada :|

a to nasz buzz

to mi ulzylo ze nie tylko moja sie rusza ;)

Masz troche inna gondle niz moja... nie mam tych bialych pasków :)

hmmm musze gdzies sprawdzic ile wazy spacerówka, wiesz gdybys kupic cos w Ie to moge Ci pomoc.. a ta prpmocja na buzzza fajna... tylko ze przesylka by kosztowalo z ok. 70 e :]

Ostatnia edycja:
Sofik ja bym juz chetnie tego buzza kupila ale m by mnie chyba ubil jakbym kupila teraz:p...ale dzieki za pomoc...licze ze na jesien tez zrobia promocje:-)

Sofik poszukaj tej wagi spacerowki jak mozesz i faktycznie masz inna gondole niz larkaa:-)

ja dopiero teraz zauważyłam różnicę, a myślałam, że takie same są. Szczerze mówiąc sama u siebie nie zwróciłam uwagi nawet na ten pasek :|

Witam miłe Panie . Pewnie jestem rodzynkiem na tym forum, ale mam takie pytanie chodzi o to że: moja małżonka jest w drugim tygodniu ciąży a to już jej druga ciąża i dostała lekkie plamienie( krwawienie),trafila do szpitala czy to jest coś poważnego czy tak się może zdarzyć ? Odp szybko bo się denerwuje.

reklama
Witam miłe Panie . Pewnie jestem rodzynkiem na tym forum, ale mam takie pytanie chodzi o to że: moja małżonka jest w drugim tygodniu ciąży a to już jej druga ciąża i dostała lekkie plamienie( krwawienie),trafila do szpitala czy to jest coś poważnego czy tak się może zdarzyć ? Odp szybko bo się denerwuje.

Witaj , ja mialam krawawienie ale w 6tc i wszystko jest OK, czasami tak sie dzieje kiedy przychodzi dzien @ .
Dobrze ze zona trafila do szpitala oni tam wszystko sprawdza i bedzie wszystko ok.
trzymam kciuki;-)

Larkaa sa sa inne... a jaki to jest kolor black ?? powiem ci ze tez ogldalam ta aukcje co ty kupilas i gosciu chcial tylko 200zl za przesylke do irlandii

w srodku jest szara??

Załączniki

• 100_5413.jpg
    100_5413.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 25
Ostatnia edycja:
Do góry